Mitar Mirić: Snimiću spot sa Urškom

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 19 Feb 2011

Četiri sata gostovanja u rijalitiju „Dvor“ bila su dovoljna da Mitar Mirić uspe da napravi žurku za pamćenje, pokuša da skine gaće Urški Čepin i da se pobije sa svakim ko mu se našao na putu! Folk zvezda u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“ priznaje da se nekih od svojih postupaka ne seća, ali da se ne kaje zbog bilo čega.

- Kad god snimim hit, kao što je trenutno „Grešnik“, ja napravim neku glupost, ali sad mi je kasno da se kajem zbog bilo čega. Šta je bilo, bilo je, i tu nema ispravke – počeo je priču Mirić.
Kako je došlo do toga da se obeznanite od alkohola?
- Nisu imali viski, već su mi dali neku rakiju. Da sam pio viski, ničega ne bi bilo, ali Đus mi je mešao neke rakije i u jednom trenutku je samo došlo do prekida filma. Doduše, dva dobra ne idu nikako. Da sam bio trezan, otpevao bih nekoliko pesama i povukao se. Ovako sam im napravio najbolju žurku, ali sam malo i preterao zbog toga što sam bio pijan.
Kad kažete preterali, da li mislite na to što ste govorili da biste hteli nešto da je*ete ili na to što ste skidali gaće Urški?
- To i nije toliki problem. Prvo, Urška je sama prišla meni, nisam je ja dovukao. Sama je i sela, i ja sam želeo da sa njom napravim šou, pa sam počeo da joj skidam gaćice. Tu nema ničeg toliko lošeg. Jedino što mi je žao je što je moja supruga Suzana to morala da gleda, ali mislim da nisam prešao granicu.

Šta vam je ona rekla kada ste stigli kući?
- Pa nije joj bilo prijatno, ali moja žena je heroj koji je sa mnom prošao kroz brojne, mnogo gore, životne faze. Malo smo trenutno zahladili odnose, ali mislim da će to proći. Ne želim sada da ko Ekrem Jevrić ovde govorim „Igbala, oprosti mi“, jer ja Uršku nisam terao na seks niti sam joj izjavljivao ljubav, već sam joj objašnjavao da treba to da radi ako misli da od sebe napravi zvezdu. Ja čak nameravam da, kad izađe, snimim sa njom i spot za svoju novu pesmu „Grešnik“. Mislim da bi to bio pun pogodak.
Onda pretpostavljam da mislite da ste preterali što ste se potukli sa Nemanjom i obezbeđenjem?
- Toga se i ne sećam. Ma to je bilo više koškanje nego tuča. Mislim da sam se gurao sa njima jer su probali da me izbace sa imanja, a meni se baš ostajalo.
Pa onda nabodete obezbeđenje da biste ostali?
- (Smeh) Kažem, ne sećam se, ali sam siguran da nikoga nisam jako udario.
Planirate li da ponovo uđete u „Dvor“, ali kao učesnik?
- Mislim da nema potrebe, jer sam već uradio sve što je moglo da se uradi, tako da bih se samo ponavljao. Zvali su mene i ranije, a i od žurke sam imao nekoliko propuštenih poziva sa „Pinka“, ali sigurno neću pristati.

Reklame

Ostavite komentar