Najnovije vesti sa Dvora: Firči diskvalifikovan, Bojanić u Urgentnom centru

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 17 Feb 2011

Tuča na “Dvoru”! Ivan Fece Firči je flašom pogodio Miloša Bojanića i raskrvario mu lice nakon čega ga je Krunski savet izbacio iz “Dvora”. Miloš Bojanić se trenutno nalazi u Urgentnom centru.

- Firči je diskvalifikovan odlukom Krunskog Saveta, a o eventualnim sankcijama prema njemu će odlučivati pravni tim “Pinka”. Milošu Bojaniću je ukazana prva pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni Centar radi detaljnijih pregleda – kaže za “Blic” Nemanja Josifijević, portparol “Dvora”.

Sve je počelo na sastanku kada su dvorani trebali da se izjasne o vladavini Miloša i Maje. Firči je savetovao sve da ućute, a Dragan Tripić je počela da se svađa sa Milošem.

U svađu se umešao i Firči, na šta je Miloš uzviknuo:

- Ti da ćutiš! Video sam u novinama da si zlostavljao rođenu sestru!

Firči je istog trenutka, preko stola, polio sa dve pune flaše pića Miloša koji je sedeo na tronu, da bi ga već sledećeg momenta gađao flašom u glavu.

Miloša je flaša pogodila u predelu očiju, jedno oko mu se nadulo i krenula je da curi krv.

Ivan Fece Firči je iposle nekoliko minuta diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Miloša Bojanića.

Reklame

4 komentara

 1. ja said on 17/02/2011 at 18:42

  nije bašššššš tako bilo. pink je sramota i koju to zaštitu ima miloš ološ? i ćemo je zbog njega mogo da strada pa ovaj nije ni kažnjen sramota. VRATITE FIRČIJA PINK PIČKEEEEEEEEE

 2. Andjelina said on 17/02/2011 at 23:19

  Kako takav psihopata Milos Bojanic opet da bude medju normalnim ljudima, naravno u te ne ubvrajam Maju Nikolic. Njega Pink stiti, a naravno i Maju jer tako podizu gledanost. Ako ovako nastave i ne vrate Fircija, ili ako su izbacili Fircija treba da izbace i Milosa, jer se on potrudio da svakom izgovori gomilu gadosti na racun dvorana i vredjao im najblizu rodbinu kao sto su deca, roditelji sestre i dr., verujte ja cu izbrisati TV stanicu Pink sa mog TV-a, a to ce uraditi i moji prijatelji i rodbina. Sa kim god sam razgovarala izrazili su ogorcenost prema Pink-u koji ne bira kako i na koji nacin, a ovaj nacin je odvratan, da poveca gledanost. Dajte nam lepe, nezne i zivotne filmove, reportaze iz nase Zemlje i sveta, obrazovne emisije pa cemo vas gledati, a ovo sada sto gledamo je lakrdija.

 3. sasa said on 18/02/2011 at 19:44

  milos i maja sta reci nego ludaci malo je flasa za njih

 4. bane said on 19/02/2011 at 18:41

  ma vi ste kreteni zar nevidite da je firci idealan kreten narkomanski i istina najvise u zivotu boli pa i fircija jednu propalu bitangu a i milos je kreten samo me zanima ko jos to gleda

Ostavite komentar