Nataša Bekvalac: Ne razvodim se zbog prevare

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 16 Feb 2011

Nataša Bekvalac je sinoć u emisiji “Amidži šou” prvi put nakon pokrenute brakorazvodne parnice od vaterpoliste Dače Ikodinovića govorila javno o rastanku, o svom emotivnom stanju, ćerkici Hani. Pevačica je u suzama napustila studio nakon što je odgledala snimke sa venčanja, posle Dačine nereće…

Ona je prilično uznemirena gledala svoje i Dačine slike koje su joj vidno poremetile koliko toliko dobro raspoloženje. Ustala je i na nekoliko minuta napustila studio.

U emisiji je javno demantovala neke novinske tračeve, poput onih da je uhvatila Daču na “gomili”, da mu je ona sve to namestila, da  je sve to medijski trik kako bi njen novi album bio bolje promovisan, kao i da bi Ikodinovićeva kafana bolje radila.

Pevačica je u nekim trenucima bila i jako neraspoložena, ali je otkrila kako mora, iako je jako teško, nastaviti normalno da živi i da se ponaša, upravo zbog svoje ćerke Hane, koja je ipak najvažnija. Ona je i dodala kako njihova ljubav nije jeftina i kako ne želi da neke vredne stvari banalizuje. Prema njenim rečima i potrebno je puno stvari ružnih da se dogodi da bi na kraju došlo do okidača, što se kod njih i dogodilo. Ono što je bilo jako interesantno je i Natašina izjava da ona nije žena koja bi ostavila muškarca kojeg voli zbog prevare, što govori da su i neke druge stvari uticale na njihov, ranije divan i harmoničan odnos.

Reklame

3 komentara

  1. MARIJA said on 16/02/2011 at 08:58

    ja sam mislila da je opet neka fora,jer javne licnosti posezu za svim i svacim,ali juce se videlo da su se osusili oboje i da prolaze kroz tezak period…a novinari u Srbiji su naj jadnija bransa,ne znam  da li mirne savesti  spavaju..

  2. Ekrem said on 16/02/2011 at 12:12

    Bravo ti ga, Marija

  3. MladenBg said on 17/02/2011 at 08:53

    Dok je Daca bio zvezda i bilo je puno love…onda je i njena ljubav “cvetala”!Sponzorusa se svima popela na vrh glave…. ali je sebi otpevala “himnu”……Ne valjam!

Ostavite komentar