Ozdravio Željko Mitrović

Izvor: Kurir
Postavljeno 21 Feb 2011

Vlasnik Pinka juče otpušten iz klinike u Flenzburgu. U Nemačkoj ostaje još najmanje 30 dana, s tim što će povremeno dolaziti u Beograd

Željko Mitrović napustio je bolnicu u Flenzburgu, u kojoj je lečen skoro dva meseca. Iz medicinskog kompleksa u ovom nemačkom gradu izvele su ga majka Milka, supruga Milica i ćerke Kristina i Andrea, ali se vlasnik Pinka neće odmah vratiti u Srbiju.

- Izašao sam iz bolnice i osećam se kao da imam 20 godina manje. Lečenje je uspešno završeno, ali ću ostati na kućnoj nezi u Nemačkoj najmanje 30, a najviše 60 dana, dok mi svi parametri u krvi ne budu dobri, jer sam i dalje rovit. Iznajmio sam kuću u Hamburgu, gde ću preneti svu tehniku i odakle ću moći da radim, a opet ću biti blizu bolnice kako bih išao na kontrole. Najverovatnije ću neki od narednih vikenda svratiti do Beograda, jer sam se uželeo Srbije – rekao je Željko Mitrović za Kurir.

Po napuštanju bolnice prvi čovek “ružičaste televizije” nakratko je sa suprugom i kumom posetio jedan od naših klubova u Flenzburgu, a omiljeni mu šampanjac zamenio je sveže ceđenim sokom.

Reklame

Ostavite komentar