Pamela tuži bivšeg dečka za milion dolara

Izvor: PG portal
Postavljeno 13 Feb 2011

Zvezda nekada popularne serije “Čuvari plaže” podnela je tužbu protiv svog bivšeg dečka, Lorensa Halijera, zbog, kako je navedeno, nepoštovanja dogovora koji su njih dvoje napravili tokom zabavljanja, pa na ime štete potražuje čak milion dolara.


Kako stoji u sudskim dokumentima, Pameli je Lorens Halijer, bogati trgovac nekretninama, obećao apartman u jednom stambenom kompleksu u Las Vegasu u koji je sam investirao.

Prema dogovoru, Pamela je za uzvrat trebalo da bude promotivno lice u promociji luksuznih stanova “Panorama Towers”, a u slučaju da nešto krene naopako dobila bi milion dolara.

Kako projekat nikada nije realizovan, glumica je rešila da presavije tabak i tuži bivšeg dečka, koji joj nije isplatio novac, koji joj je po dogovoru obećan.

Prsata plavuša je bila u vezi sa bogatim trgovcem nekretninama od 2006. do prošle godine kada su i konačno raskinuli, nakon više prekida.

Budući da je poznato da glumica već duže vreme ima finansijskih problema, mnogi smatraju da je pronašla idealan način da se bar na kratko izvuče iz krize.

Reklame

Ostavite komentar