Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić?

Izvor: iyupi.com
Postavljeno 22 Feb 2011

Kako piše nedeljnik Kontra, Jelena Karleuša Tošić će uskoro postati ponovo samo JK, jer je njen brak sa fudbalerom Duškom Tošićem odavno u krizi. Navodno je pitanje trenutka kada će uslediti definitivni razlaz, a brak koji je pevačica sklopila sa njim pre tri godine na vidovdan, će svoj epilog naći na sudu.

Ono što se navodi u ovom nedeljniku u kratkim crtama se može svrstati u sledeće: JK je postala opsesivna i kontroliše svaki Duškov pokret. Navodno ne može da izađe u grad sa društvom, jer zna da će ga JK naribati kod kuće što švrlja. No i Dušku manjka samopouzdanja te i on pomno prati svaki Jelenim pokret, rešen da je uhvati na delu, odnosno u činu preljube, što bi bio definivan udar njihovom braku. Duško takođe komentariše druge devojke i sam nije u potpunosti posvećen braku i zajedničkom životu, a kad mu neko spomene Jelenu, postaje mrzevoljan i menja temu.

Iako se priča da Divna ne dozvoljava Jeleni da se razvede zbog dece, autori ovog teksta završavaju članak rečima “da nije ni prva ni poslednja koja se razvela, a imala decu u braku”. Ne sumnjamo da će se Karleuša uskoro oglasiti i saopštiti – Da li je pukla tikva?!

Reklame

Ostavite komentar