Rijaliti Dvor: Bebi Dol čuvala u ormaru šerpe pune crva

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 08 Feb 2011

Bebi Dol je već optužena za aljkavost i nehigijenu, ali je izgleda uspela da nadmaši samu sebe, pa je u ormaru čuvala prljave šerpe u kojima su se namnožili crvi! Ili što bi dvorani rekli – čudni organizmi!!!

Dragana Tripić je zbog svega prokomentarisala kako je Bebidno od žene“, a Nemanji koji je uzeo na sebe zadatak da se ratosilja sumnjivog sadržaja toliko se slošilo, da se ispovraćao! Da li zbog ovih nemilih događaja ili nečega drugog, ali Krunski savet je zahtevao od seljana da organizuju skupštinu povodom čišćenja, pa je kKralj Đus na sastanku podelio zadatke.

Paralelno sa čišćenjem stanari su dobili zadatak da naprave himnu “Dvora” zabavnog i narodnog žanra. Za pravljenje himne je bilo potrebno da se podele u dve grupe. Zabavnu himnu su otpevali Bebi, Lana, Danijel, Dejan M, Dejan C, Maja, Mika i Stojan, a narodnjačku Joca, Vanesa, Lepa, Denis, Ćemo, Nemanja, Izvorinka, Dragana i Urška. Đus je zaključio da su i jedni i drugi pobedili, i da će se ujutru pevati narodnjačka, a uveče zabavnjačka himna.

Reklame

Ostavite komentar