Rijaliti Dvor: Ćemo odvezen u hitnu !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 15 Feb 2011

Pevaču Amelu Ćemani Ćemi pozlilo je na Dvoru posle svađe sa Milošem Bojanićem, on se srušio, ostali učesnici su se skupili oko njega… i to je sve što smo videli. Ali, posle su ostali prepričavali šta se dogodilo, pa se može naslutiti da Ćemo nije mogao da podnese svađu sa Bojanićem.

U trenutku kada su ukućani koji su ugledali Ćema u nesvesti na krevetu skočili da mu pomažu, produkcija se odlučila da ostavi uključene samo kamere koje su snimale Miloša Bojanić i Maju Nikolić. Oni su ogovarali, ogovarali i ogovarali, i to najviše baš Ćema, a u jednom trenutku je ušla Lana i rekla im šta se dogodilo! Ni to što je Ćemu ozbiljno pozlilo nije bilo dovoljno Kralju i Kraljici da se obuzdaju, već su sa podsmehom zaključili da je Ćemu pozlilo od – mržnje!

Maja Nikolić je u maniru najveće bezdušnice zaključila da je dobio epileptični napad od mržnje!

- Jeste, jeste, epi napad. Videla sam ja to u njegovim očima!

Onda su Miloš i Maja otišli u kuću za seljane, i glumeći zabrinutost počeli da se raspituju šta se desilo, ali su ih svi ignorisali. Vratili su se u svoje odaje i nastavili da ogovaraju čoveka koji se u to vreme možda borio za život! Da je život na Dvoru, u rijalitiju sve samo ne normalan, govori i to što su i svi ostali učesnici nastavili da ćaskaju, neki čak i da pevaju, kao da se ništa nije dogodilo.

Ćemo se posle dva sata vratio na Dvor, ali je odmah otišao u krevet, gde je posle kraćeg razgovora sa Draganom Tripić i zaspao. Rekao je da se dobro oseća posle terapije koju je primio, da mu je pritisak naglo skočio i da mu je zato pozlilo. I, naravno, rekao je da se kaje što je dozvolio da ga Miloš Bojanić toliko isprovocira i da od sada Bojanić neće postojati za njega.

Mnogi su to pokušavali, da vidimo da li će Ćemi uspeti!

Reklame

5 komentara

 1. MarkovBrat said on 15/02/2011 at 11:44

  Ovo sto pisete za kralja i kraljicu uopste niste u pravu.vidi se iz teksta da ste pristrasni,jer Cemo napravio prekrsaj i uplasio se da ga produkcija ne izbaci i time izgubi sav honorar i jos da plati ne tako mali novac,ako vi podrzavate Fircijevu stranu sa onakvim recnikom,onda vi ne bi trebalo da pisete vise ,jer ste i vi toliko nekulturni,samo da kazem nisam ni za Milosevu stranu niti za Fircijevu,samo gledam stvari realno,na Farmi 2 bio sam na Fircijevu stranu a Milos mi se zgadio.

 2. Zulila said on 15/02/2011 at 12:42

  Ja sam iz Berana i vrlo dobro znam Amela foliranta ! Pa ko jos pada u nesvijest na sred kreveta??? Sto se nije stropostao na plocice? Uplasio se da ga ne izbace , jer je duzan i Bogu i narodu … Nikada nije zapjevao u Beranama, pa ga kao pjevaca niko ni ne poznaje… Stric mu dao stan da koristi , on primi Milenu Ceranic, i sve ostalo je istorija …

 3. gaga said on 15/02/2011 at 13:42

  Kako samo vidite kada Bojanić ogovara a evo već 20 minuta gledam Lepu i Tripićku kako ogovaraju Bojanića. Sram bilo tu Tripićku a i vas kada tako iumate duple aršine. Ne branim Bojanića , naprotiv ja takve ljude kao što su Bojanić , Firči i još neki nisu za te igre jer nemaju meru.
  Primedba na producente i autore tog rijalitija . Šta propagiraju , krađu, pijanstvo u neograničenim količinama, istovremeno boreći se protiv krađe svog ličnog kapitala. Propagirati neke vrednosti a ne ovakve za koje su se oni opredelili.

 4. mirko said on 15/02/2011 at 15:05

  Kako god covek je covek,podrska za Cemino zdravlje. Ako su svi medjusobno,da kazemo ok,ja bi se na mestu Milosa i Maje (zlikovaca,diktatora i zlobnika)zapitao u cemu je problem.Stroka i ljiga,smrda i dzukela,vestica i vampir,zlo i gore,Maja i Milos.

 5. alen soki said on 15/02/2011 at 16:10

  Zloba iz Čeminih usta je izašla i dogodilo se to što se dogodilo,od Boga je to,a da nema Bojanića nebi ni upola zanimljivo bilo,nije ovo podrška nikakva nego realnost ,eto to je to…

Ostavite komentar