Rijaliti Dvor: Đus pokrao Firčijeve zlatnike

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 19 Feb 2011

Ivan Ivanović Đus, koji u rijaliti „Dvor“ važi za najvećeg favorita za pobedu protekle nedelje pokazao je i svoje ružne osobine. U želji da sakupi što više zlatnika i tako obezbedi drugu nagradu reper je pristao da se ponizi, ali i da svom najboljem prijatelju ukrade zlatnike.

– Đus trenutno ima daleko najviše zlatnika od svih dvorana. Dok ostali jedva sastavljaju kraj s krajem ne bi li skupili da se prehrane, Đus ima oko 200 zlatnika – kaže izvor svet.rs blizak produkciji i dodaje:

- Osim što ih je zarađivao frizirajući ostale, Đus je protekle nedelje okrenuo ćurak i pristao je da ponizi sebe i izvini se Milošu Bojaniću, iako su novine pisale da je zbog njega nedavno dobio i batine. To je učinio samo da bi mu kralj više plaćao za rad na Dvoru”, a ova promena taktike prilično je razočarala njegove brojne fanove.
Ipak, ono što je uradio sa krađom zlatnika je pokazalo da je u želji da se dokopa nagrade Đus spreman i da se igra, ali i da pokaže užasno ružnu osobinu izdaje svog najboljeg prijatelja Firčija. Izvor svet.rs otkriva da je Đus uspeo da pokrade zlatnike kralju i kraljici na početku nedelje, ali da je to učinio i Firčiju:
- Tajna nestanka famoznih 360 zlatnika koji fale Maji i Milošu leži u krađi nekolicine ukućana, koji na početku nedelje nisu ostavili 90 zlatnika u riznicu, već su u vrećici koju su dali Stojanu ostavili po tridesetak. Jedan od njih je Đus. Ipak, dok ovo spada u domen igre, ono što je jako ružno je to da je halapljivi reper pokrao i Firčija, čoveka koji mu je najbolji prijatelj i koji mu je poverio gde da čuvaju svoj novac i zlatnike koje je Firči uzeo Maji. Dok je Firči spavao, Đus se iskrao i uzeo njegov novac iz šteka. A po Firčijevoj diskvalifikaciji Đus je čitavo imanje pretražio pokušavajući da otkrije gde je poznati bubnjar ostavio novac zarađen tokom posledje nedelje boravka na Dvoru- zaključuje sagovornik svet.rs blizak produkciji.

Reklame

Ostavite komentar