Rijaliti Dvor: I Nina Vorkapić zna da digne glas

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 15 Feb 2011

Manekenka Nina Vorkapić osudila je Ćemino ponašanje pred ostalim dvoranima, što je isprovociralo Miku Kostić koja je krenula da dobacuje, nakon čega je nastala žestoka svađa!

Nina polako postaje jedna od centralnijih ličnosti u realityju “Dvor”.
Iako je na početku “Dvora” izgledalo da će Nina Vorkapić biti još jedna od manekenki koje su došle u reality kako bi se češljale, šminkale i pozirale, ispostavilo se da ova lepotica iznad svega poštuje sebe i svoj stav.

E sad, jasan stav i želja da ga podeli sa ostalim ukućanima Ninu je u ponedeljak veče koštala dodatnog stresa.

Naime, manekenka je nakon što je Ćemo izvređao Miloša Bojanića i završio u bolnici, ustala da podeli svoj stav sa dvoranima.

- Mislim da je ono što je uradio Ćemo i što smo imali prilike da vidimo večeras odraz nevaspitanja – počela je Nina svoj govor, ali je Mika Kostić krenula da dobacuje da nije lepo što tako priča dok je Ćema u bolnici, što je manekenku do te mere iziritiralo da je počela da vrišti na nju i histeriše.

- Šta se ti mešaš. Svaki put kad si ustala ispoštovana si. Sad sam ja ustala da kažem svoje mišljenje, ko si ti da upadaš. Žao mi je što je Ćemo u bolnici, ali i dalje stojim iza toga da ono što je uradio sa krompirom je osnovno nevaspitanje i da je to pokazao prema nekom drugom ovde bio je ispljuvan – siktala je Nina, a zatim dodala:

- Alo devojko. Skini mi se više, kravetino jedna.

Iako je Mika i dalje pričala, Nina je počela da pevuši.

Reklame

Ostavite komentar