Rijaliti Dvor: Kraljevstvo napustili Izvorinka Milošević i Dejan Cukić a ulaze Boki 13 i Miloš Bojanić

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 13 Feb 2011

“Dvor” su večeras napustili Izvorinka Izi Milošević i Dejan Cukić. Oni su u duelu izgubili od Mike Kostić, odnosno od Ćema.


On je imao 62,26 odsto glasova, u odnosu na Dejana Cukića koji je osvojio 37, 74 odsto. U ženskom duelu bilo je malko neizvesnije, Izvorinka je osvojila 42,05 odsto glasova, a Mika 57, 95. U večerašnjem izbacivanju svakako je najviše profitirala Lepa Lukić. Naime, pošto izbačeni dvorjani ostavljaju svoje dukate pred izlazak, ispostavilo se da će Lepa dobro da se ovajdi, jer je Dejan Cukić, za razliku od ostalih koji su imali jednocifrene iznose, skupio čak 66 zlatnika!

Inače, večeras u “Dvor” ulaze Boki 13 i Miloš Bojanić! Pobednik druge “Farme” i stalni posetilac rijalitija u Srbiji navodno su želja gledalaca. Bojanić ne želi da kaže ko ga nervira u “Dvoru”, mada priznaje da najviše šanse za to ima baš Boki 13, ali je kako tvrdi odlično pripremljen za sve što ga čeka na “Dvoru”. Obojica su na ulasku rekli da im nije bila prevelika želja da uđu, ali da su želeli da ispune želje gledalaca.
Milena Ćeranić koja je u studiju podržavala svog cimera Ćemu prokomentarisala je Miloševe reči.
- Kao i uvek priča neistine -  rekla je ona.

Reklame

Ostavite komentar