Rijaliti Dvor: Maja kroz pesmu pošteno izvređala Bokija 13

Izvor: Story.rs
Postavljeno 23 Feb 2011

Seljane je sinoć zabavljao Adil, a zatim tamburaški orkestar, a Đus je na kraju žurke pretresao svakog seljanina jer je sumnjao da mu je neko ukrao ključ od riznice


Dvorane su i ovog jutra probudile fanfare. Kralj Đus je i ovog jutra pročitao pismo Krunskog Saveta sa dnevnim zaduženjima. Zadatak seljana je bio da naprave postolje za roštilj, da ponovo zasade veštačko rastinje koje je Đus počupao, da očiste ženski i muški WC i da dvoje seljana napišu po pesmu za kralja i kraljicu.

Đus je pitao ko je od seljana raspoložen za rad, osim Miloša i Maje koji se podrazumevaju. Boki je rekao Urški da svoj zadatak, čišćenje WC-a prethodnog dana, nije uradila kako treba, tako da je neće angažovati ni na jednom poslu. Đus je ispričao Joci, Vendi i Urški kako je Boki u toku noći porobudio Lepu da bi mu donela čašu vode, jer, kako je rekao, Đusu nije bilo dobro. Đus je dodao da se Boki sve vreme smejao ispod pokrivača.

Đus je obavestio sve seljane da od sutrašnjeg dana počinju časovi fiskulture. Maja nije oduševljena tom idejom.

Maja i Miloš su ćaskali u spavaćoj sobi. Maja je bila sigurna da će Miloš biti pozvan da pravi temelj jer, kako je Miloš rekao, niko sem njega to ne zna da radi. Pričali su o poeziji. Maja je htela da napiše još jednu pesmu, ali je Miloš ubedio da samo dopuni već postojeću. Bokija su u pesmi nazvali kraljicom baba serom.

Bebi je na tremu ogovarala Miloša i Maju. Ona je rekla da joj se njih dvoje gade jer su se dodirivali i mazili.

Maja je rekla Milošu da nije njega, pričala bi samo sa Urškom i Danijelom, jer su svi seljani licemeri. Za Đusa je rekla da se folira i da joj se njegovo ponašanje uopšte ne sviđa. Đus je ćaskao sa Dejanom o Maji i Milošu. Oni su zaključili da Maja i Miloš zapravo citiraju iste rečenice i da je sve to njihova taktika. Đus je prokomentarisao kako su mu rekli da kraljica previše utiče na njega, a Maja mu je čak predložila da bi trebalo da se ponaša kao Miloš. Đus joj je odgovorio da mu ne pada na pamet da bude fin prema Milošu.

Maja i Bebi su se svadđale oko peškira koji je Bebi dala Maji na Farmi.

U pismu Krunskog saveta se tražilo od seljana da iznesu svoje mišljenje o kralju i kraljici, kažu da li su zadovoljni ili ne vladarima. A vladari bi trebalo da prokomentarišu ponašanje seljana prema kralju i kraljici.

Dragana je rekla da je prezadovoljna izborom i da je konačno postignuta harmonija na Dvoru. Dejan je takođe zadovoljan izborom, i zahvaljuje se kralju i kraljici na izboru za nadzornika.

Miloš je rekao da nije zadovoljan i da je njihovim izborom za vladare počela anarhija. Zamerio je kralju da je nedosledan, neozbiljan i da je pod uticajem alkohola. Đus mu je odgovorio da ima pravo i da pije ako želi, jer je on kralj.

Pošto su svi zadaci uspešno urađeni, došlo je vreme za čitanje poezije. Maja je pročitala svoju pesmu u kojoj je vređala Bokija i nazivala ga pogrdnim imenima. Boki se zahvalio na pesmi i rekao kako je opisala koliko je zlobna. Vendi je rekla da joj se pesma nikako ne sviđa i da takvu pesmu mogu da napišu samo moralni degenerici.

Miloš je napisao pesmu Joj Srbijo u kojoj je vređao kralja i kraljicu. Bebi je rekla da je pesma patetična i da je sve što je pričao rekao i u pesmi. Dragana je rekla da je takav način izražavanja nedopustiv za 21. vek. Dejan je rekao Maji i Milošu da će se obračunati na sudu. Skrenuo je pažnju Maji da mu se ne obraća u ženskom rodu, pošto ga je tako pomenula u pesmi.

Lana je, pre čitanja svoje pesme, prokomentarisala da ju je sramota što je prisustvovala čitanju pesama Miloša i Maje. Zatim je pročitala svoju pesmu u kojoj je pohvalila kralja i kraljicu, za šta je dobila aplauz seljana.

Reklame

Ostavite komentar