Rijaliti Dvor: Maja Nikolić opasna na jeziku

Izvor: Kurir
Postavljeno 05 Feb 2011

Pevač isekao Nišlijki kesu s dukatima, a ona ga onda izvređala bez pardona.

Nikolićka je uspela da se posvađa s većinom dvorjana. Ćemo joj je iz zezanja isekao kesu s dukatima, a posle joj je Firči te iste dukate pokupio i strpao kod sebe. Ona se ostrvila na pevača govoreći mu da tako može sa Slovenkom da se sprda, ali ne i s njom. Maja: Ne možeš meni da vulgarišeš, jer ja nisam Urška. Tako možeš s nekima koje su tvoj nivo. Ti i Deni treba da imate meru s nama koji smo nešto uradili u životu. Vi ste ovde ubačeni samo da biste imali koga da izbace.
Ćemo: Sad si me povredila. Mi smo prvi put u rijalitiju, a tebi je ovo već hobi, ili zanimanje. Ti ne znaš da li si došla, ili si pošla. Kako ti jedeš g..na. Nemoj puno da jedeš g..na, nisu zdrava. Hoćeš da se j..eš, a nećeš da ti uđe. Voleo bih da ispadnem da te više ne gledam.
Maja: Samo sam ti otvorila oči. Ti meni nešto kažeš… Sišao si s brda. Skini mi se s grbače i zezaj se sa onima koji su tvoj nivo. Ja nisam tvoja drugarica niti ću to ikad biti. Treba ti još deset života da bi postigao ono što sam ja.
Ćemo: Ne daj bože da budem kao ti. Poštujem tvoju karijeru, ali tebe ne mogu, pokvarena si žena.
Maja: Samo se smej. Videćemo kad izađemo ko će kako da prođe.
Ćemo: E, ovo je već pretnja.
Maja: Pa, da. Čuo si. Zapamti šta sam ti rekla. Te seljačke crnogorske fore… Udružili se i ovde. Ti si nevaspitan, rastao si u zoološkom vrtu.

Reklame

Ostavite komentar