Rijaliti Dvor: Miloš i Maja na tronu

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 14 Feb 2011

Počela je specijalna nedelja na “Dvoru”, pa je tom logikom Maja Nikolić proglašena za kraljicu, a ona je jedva dočekala da za kralja proglasi Miloša Bojanića!

Odmah nakon “ubacivanja – izbacivanja” usledio je šok za sve učesnike jer je došlo do smene vlasti čime je počela “specijalna nedelja”.

Krunski savet je saopštio da je Maja Nikolić, kojoj su učesnici rijalitija u zadatku za povratak ukradene krune dali najviše negativnih glasova i mislili da će ona biti nominovana za izbacivanje, automatski, nju izabrali za kraljicu.

- S obzirom da je počela ’specijalna nedelja’ Maja će sama da izabere kralja - saopštio je Ognjen odluku Krinskog saveta, a Maja je jedva dočekala da saopšti da je to Miloš Bojanić.

Takođe u neznanju, učesnici realityja su izabrali i nadzornika i sluškinju (Stojana i Lanu) za koje misle da su najveće ulizice.

- Iznenađen sam jer nisam očekivao da ću odmah doći na tron i hvala Maji što me izabrala. Što se tiče seljana i dvorana, ovo kraljevstvo će ove nedelje biti malo drugačije jer sam video da niko nije poštovao uloge i moraćete da nas oslovljavate sa ‘vaše visočanstvo’. Možete kako hoćete, ali Maja i ja ćemo vladati – rekao je Bojanić.

Zatim je Maja morala da doda da na dvoru ima “animalnih karaktera” i da će svaka neumesna šala biti kažnjena sa oduzimanjem 10 dukata.

Da se seljanima ne piše dobro potvrdio je i Krunski savet koji je saopštio da u monarhiji vlada kriza, pa će dobiti samo po 10 zlatnika, ali ovo pravilo ne važi za monarhe jer njihov budžet nije ograničen – mogu da troše koliko žele.

Kraljica je ipak rekla da će biti pravična u odlukama i da joj je “dolazak Miloša vredniji od rođendanskog poklona”, a imala je i zahtev da se u dvoru otvori tamnica.

- Jedino meni nisu vraćeni ukradeni zlatnici i molim Krunski savet da razmisli o otvaranju tamnice jer bih da u bukagije stavim Firčija koji je pokvaren i uopšte ne poštuje žene.

Seljanima se sigurno ne piše dobro, a posebno Bebi Dol koja je od početka u sukobu sa Majom i Fičiju koji nije u dobrim odnosima sa sadašnjim monarsima još od učešća u Farmi…

Reklame

Ostavite komentar