Rijaliti Dvor: Sada i Ćemo napao Miloša Bojanića

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 18 Feb 2011

Nakon što je Firči izbačen iz “Dvora”, ponosni kralj Miloš Bojanić je odlučio da sazove sastanak sa svojim podanicima tokom koga je rezimirao svađu sa Firčijem, ali i vređao pojedince. Najviše se razljutio Ćemo kome je malo falilo da fizički nasrne na Bojanića.


Miloš je sve vreme sastanka držao govor i nikome nije dozvolio da ima svoje mišljenje. Dvorani su pokušali da mu objasne da je i on kriv za svađu, a kada je Joca rekao da je porodica najsvetija, onda je Miloš izjavio:

- Pa ako jeste što je onda dirao svoju porodicu, ponovo je počeo Miloš sa pričama o Firčijevoj sestri zbog koje je Firči juče i poludeo.

Svi su počeli da se bune što ponavlja uvredu, a onda je Ćemo, kome je Miloš inače tokom sastanka rekao mnoge ružne stvari, skočio i počeo da vređa Miloša.

Ostali su pokušavali da ga smire ali je Ćemo bio toliko besan da je udarao šakom o sto urlao je i vrištao na sve oko sebe. Svi su se uplašeni razbežali od stola.

U sledećem trenutku Ćemo se popeo na sto i ddlovalo je kao da će se baciti na kralja. Dragana i Nemanja su pokušali da ga skinu sa stola, kako ne bi napravio glupost, ali bezuspešno.

Ćemo se šetkao po stolu i pričao:

- Ti si gladan novca, tebi treba novac. Odričem se svog honorara. Ma daću ti svu svoju zaradu narednih godinu dana smrdo smrdljivi, vikao je Ćemo da bi na kraju istrčao iz prostorije.

Inače, dvorani su sve vreme sastanka pokušavali da bojkotuju Miloša i da prekinu razgovor o skandalu sa Firčijem, ali je Miloš bio uporan i neumoljiv. Čak je rekao i da kaže da je šou bez njega bio potpuno nezanimljiv zbog čega su svi počeli da se hvataju za glavu.

- To što vi ne možete da shvatite je ovaj šou bio neke druge dimenzije dok vi niste došli, to je vaš problem, rekao je ljutito Dejan Milićević.

Reklame

1 komentar

  1. Svetlana P@yahoo.com said on 19/02/2011 at 08:40

    Ovaj Cemo je cist Moron!

Ostavite komentar