Rijaliti Dvor: Vanesa, Ćemo, Urša i Danijel nominovani za izbacivanje

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 19 Feb 2011

Kraljica nominovala Ćemu jer je nevaspitan, kralj Vanesu jer je licemerna, a publika Uršu i Danijela. Boki izveo šou za kralja: Miloše, robinja sam tvoja

Večeras su nominacije počele Bokijevim šouom! On je, čim je Ognjen Amidžić ušao u Dvor, poželeo da otpeva nešto specijalno za kralja. Prateći “orkestar” činili su Nemanja, koji je lupao u šerpu, potom Joca i Deni koji su imali svoju “koreografiju”. Boki je pevao pesmu Lepe Brene “Robinja”.

- Robinja sam tvoja, okuj me! Robinja sam tvoja Miloše – pevao je Boki dok su ostali seljani padali od smeha. Na kraju nastupa, Bokija su zaista  i okovali, ali nije ostao u bukagijama, na što je kraljica negodovala.

Svi su kraj pesme pozdravili aplauzom, čak se i kraljica smejala, jedini je Miloš bio smrtno ozbiljan. Ipak, na kraju je rekao:

- Bolje je i ovako da provodimo vreme, mada ne znaš da pevaš…

Čim je šou završen, počele su nominacije: kraljica je nominovala Ćemu jer je nevaspitan. Ona je rekla da je želela da nominuje Bokija, ali da su joj rekli da na to nema pravo jer je on pod kaznom. Kralj je nominovao Vanesu, jer je “licemerna”.

Publika je nominovala Uršku i Danijela.

Reklame

Ostavite komentar