Rijaliti Parovi: Draško Alorić šokirao ukućane

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 28 Feb 2011

Iako je pre desetak dana napustio reality show “Parovi”, jer su ga ukućani nominovali zbog promiskutetnog ponašanja njegove “devojke Dragane Banić a publika ih zajedno izbacila, Draško Arolić se u nedelju veče na kratko vratio u vilu Laneta Gutovića, da nastavi tamo gde je stao, ali i oduži se pojedinim kandidatima.


Naime, Draško je u reality ušao kao gost zajedno sa cenjenom književnicom Vesnom Radusinović i novinarkom dnevnog lista “Kurir” Milenom Videnović, i iako je njihov ulazak obećavao dobru zabavu, voditeljevo ponašanje je šokiralo ukućane i ostavilo ih u grču.

U očiglednoj želji da “osvetla svoj obraz”, on je iskopao najtananije detalje iz njihovih života na osnovu kojih im je postavljao pitanja koja su bila izuzetno neprijatna za takmičare.

I dok je Vesna pokušavala da opusti ukućane, Draško je tako pojačavao tempo i bio sve neprijatniji što je u jednom momentu Radusinovićevoj to te mere zasmetalo da je došlo do verbalnog sukoba između njih dvoje.

Ona je naime želela da “parove” zaštiti od prljavog veša koji je Draško iskopao i rešio da iznese u javnost, ali joj nije uspelo, pa smo tako mogli da čujemo sledeće:

Draško je prvo matirao Bobana kome je postavio pitanje o tome da pojasni kako je raskinuo veridbu zbog 500 evra, zatim je Peđu D Boja isprovocirao pitanje da li stvarno misli da može da izgradi muzičku karijeru u 61-oj godini, a kada je čuo potvrdan odgovor, samo je dobacio “bez starca nema udarca”. No, najšokantniji momenat večeri desio se kada je na red došla Zorica. Mladi voditelj je onda izvadio spisak svih muškaraca sa kojima je ona imala seksualne odnose i želeo da je pita za svakog mladića posebno pitanje.

Kako je Vesna u svakom momentu želela da priču odvede u drugom pravcu pričajući o sebi, svom porodičnom životu i sličnim temama Draško joj je otvoreno rekao da nije došao da promoviše sebe, već da postavlja pitanja, a čitava situacija pogodila je i Slađu Delibašić, čiji je inače Draško PR menadžer, koja ga je nakon emisije odlučno branila i objašnjavala da je uspeo uspeo samo zato što je baš takav, samouveren, drčan i bezobrazan kada treba.

- Odlično se razumem u svoj posao i nemam problem da svakome kažem šta imam. Tačno je da je nekim ukućanima bilo neprijatno zbog mojih pitanja, pa me je Vesna Radusinović u prvom reklamnom bloku zamolila da malo spustim loptu. No, da sam imao prostora bio bih još žešći. Inače, zanimljivo je to da Đani i Dragana nisu smeli da prisustvjuju ovom “okupljanju” – kaže Draško za Opera-17.com

Reklame

Ostavite komentar