Rijaliti Parovi: Pozlilo Đaniju Ćurčiču!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 28 Feb 2011

Đaniju Ćurčiću, bivšem fudbaleru i učesniku rialitija “Parovi” pozlilo je posle incidenta koji se dogodio između njega i druge učesnice programa Zorice Dukić.

Naime, ona je negativno komentarisala njegovo ponašanje što ga je toliko iznerviralo da je čak nasrnuo na devojku, ali ga je srećom sprečio Igor, dečko denserke Slađane Delibašić.
Kasnije je Đani opet komentarisao Zoricu, nervirao se, pa mu je i pozlilo. Svi su pritrčali da mu pomognu, izmere puls. Posle ukazane lekarske pomoći, nekadašnjem fudbaleru je bilo dobro.

- Koga bre ti pominješ? Ti ćeš da pominješ moju familiju? Ku..vetino jedna! Ološu! Koja si bre ti manekenka. Možeš da budeš model za mesaru „Papak“. Budaletino!
Onda je ustao, pošao ka Zorici i da se fizički obračuna, ali ga je sprečio Igor Matić.

Dok se sve dešavalo u gostima su bili Vesna Radusinović, kao i novinari Draško Alorić i Milena Videnović.
- Kako se to ponašaš Đani? Tako se ne ponaša muškarac džentlmen! – rekla mu je smireno Vesna Radusinović. – Ne možeš tako uličarske reči da govoriš.

- Mogu, jer sam ja imao tih 200 hiljada za koje se oni bore milion puta, a Zorica to nije ni videla u životu. Sad ću ja da odem, a ona nek se bori za te pare.
- Kakve veze ima što si ti imao pare? To to ne daje za pravo da se tako ponašaš! – bila je upotna Vesna. – Ona je žensko. I Zorica je moj favorit.
- Ako je ona pravo žensko, ja ću da promenim pol – dobacila je Aleksandra, Džimijeva devojka.

Đani je ubrzo napustio emisiju, sve vreme je presedeo u dvorištu. Prvo je šetao i pričao sam sa sobom, a onda je seo i ćutao.
Posle emisije pričao je sa Ivanom Milunović, koja je plakala, strahujući da Đani ne udari Zoricu.
- Ne brini, neću dozvoliti da me ova glupača isprovocira –tešio je Đani. – Biće sve u redu. Voleo bih da ovde uđe moja prava devojka, da je vidi Srbija. Ne ove ovde.

Đani je koristio svaki trenutak da izrazi svoj bes prema drugim ljudima.
- Tijana je žena konj! Kako si mogao da kažeš da je ona ovde najveća zvezda? To ti je greška koja nije smela da ti se dogodi. Ja sam zvezda Partizana i svetska zvezda. Ko je bre Tijana Dapčević? Nikakva je pevačica i ona je žena konj! Žena sa čelom je žena konj! – rekao je Bobanu Radosavljeviću, zamerajući mu što je rekao da je Tijana Dapčević najveća zvezda u „Parovima“.
Đani Ćurčić je pričao Džimiju:
- Ja sam bre Princu lupao šamare na nekoj žurci u Londonu. On je običan klošar, ne puštaju ga u diskoteke u Londonu da uđe. A, ovamo je kao neka zvezda. Sve su to zvezde bezveze.
Da njegova bahatost ne bira metu, Đani je pokazao i kad je ušao u sukob sa Peđom D bojem, sa kojim se najviše i druži u rijalitiju. Peđa ga je savetovao da od para koje dobije u ovom rijaliitju kupi stan, na šta je fudbaler rekao:
- Ma, kakav stan. Imao sam stanove i vile, sve sam proćerdao.

Reklame

Ostavite komentar