Rijaliti Parovi: Raskid uživo !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 27 Feb 2011

Kao i svake subote, dok gledaoci glasaju za jedan od nominovanih parova, PR vlasnika vile, Jelena, sa ukućanima prepričava najzanimljivije događaje iz protekle nedelje. Najviše bure izazvala je „lažna“ svađa između Zorice Dukić i Suzane Bogdanović , koje su jedna drugoj tad rekle bukvalno svašta.

Ta situacija je naročito zasmetala Aleksandri koja nije mogla da veruje na šta su sve spremni pojedini takmičari da bi došli do nagrade, pa se okomila na učesnice „predstave“.

- Da li ste vas dve svesne šta ste sve izgovorile? Ja ne mogu da verujem…pa jel to ono što je zanimljivo gledaocima?!, bunila se ponavljajući sve psovke koje su Suzana i Zorica rekle jedna drugoj.
- To je bila gluma Aleksandra, jel ti znaš uopšte gde si došla? U ovoj kući 99 posto njih su glumci, svi bre glume, branila se Zorica.
- Ti pričaj u svoje ime i ne obraćaj mi se više, neću da budem u ovoj kući, reče Aleksandra i izlete iz prostorije, a za njom i Džimi.
Šta se neposredno posle toga dešavalo ne znamo, jer je režija brže bolje zbog nepredviđene situacije u programu koji je išao uživo, pustila reklame. A nakon desetominutne pauze Aleksandra i Džimi su bili na svojim mestima, ali vidno besni.
- Ovo je jedino veče kada mogu da kažem nešto o sebi, a da drugi ne prokomentarišu da sam žena sa bičem, kučka, nezanimljiva. Kad prođe glasanje videćemo da li bar neko od gledaoca podržava i ovakvo ponašanje, tresla se Aleks dok je govorila.
Ako je ovo televizija, ako se ovo prodaje, ja krvlju potpisujem da se nikada neću baviti ovim, ovde u Srbiji, neću živeti ovde, nastavila je.
U jednom trenutku PR Jelena pitala je ko od prisutnih podržava Aleksandrino razmišljanje. Većina njih je podigla ruku, ali ne i Džimi.
-Izvini mi se što nisi podigao ruku, usmerila je kandže ka svom dečku, nakon što su Alek i Sanela voljom gledaoca napustili vilu.
- Ja stvarno ne znam šta da kažem, ako ti ne znaš da sam ja uz tebe…Gde ti je bila glava kad si izgovarala one psovke u sred živog programa?Mene baš briga ko se sa kim svađa, ja sam uvek uz tebe. Ali ne možeš tako da se ponašaš i tako da me omalovažavaš. Uostalom ako ti ne valjam, menjaj me, vikao je Džimi.
-Pa promeniću te, izdao si me! vikala je Aleksandra i otrčala iz dvorišta u vilu.

Da li je ovaj par, jedan od retkih autentičnih u vili, završio svoju ljubavnu priču, i to u direktnom prenosu, videćemo. Nije naodmet da spomenemo da je 74 posto gladalaca glasalo za njih da ostanu u igri, to bi možda, trebalo da znači da Aleksandra ipak ima istomišljenike i van vile u kojoj  za sad, ostaje.

Reklame

Ostavite komentar