Rijaliti Parovi: Slađi Delibašić pozlilo

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 09 Feb 2011

Noć veštica je obično krajem kalendarske godine, ali, kad je rijaliti u pitanju, može da stigne bilo kad. U “Parovima” je tako bila sinoć. Centralna ličnost večeri je trebalo da bude Zorica Dukić što joj je, do nekog trenutka, pošlo za rukom, a onda se Slađa onesvestila.

Svaki ukućann luksuzne vile Laneta Gutovićas, morao je sinoć da sedne pred kuglu Zorice Dukić. Zoka se “pretvorila” u vidovitu Zorku. “Videla” je da je Danijel Đurić, kao mali, ubio svog zeca, da je Boban strašan ženskaroš kojeg u kući zanima neka druga žena, a ne pevačica sa kojom je ušao. Dosta smelo je Peđi d Boju saopštila da je uz nebrojana ženska srca slomio i poneko muška, dečkui Milice Majstorović da mu je potreban pdihijatar, a zaljubljenom Džimiju Barki i njegovoj devojci da među njima nema ljubavi i da im veza neće biti dugog veka. S vremena na vreme, zabavu je prekidalo Užičko kolo i tad bi svi, po zadatku, poskočili da igraju. U jednom trenutku, užički zadatak je nestao, a veika dnevan soba je ostala skoro potpuno prazna. Vidovita Zorka ništa od toga nije primetila. Uživela se, a i uživala je u svojoj ulozi.

- Pala je tamo u kupatilu. Zar ne vidiš da su svi izašli napolje – saopštio joj je Danijel Đurić trudeći se da sakrije kome je pozlilo.
- Mislila sam da je ljudima dosadno pa su izašli – pravdala se Zoka.
Zbacila je plašt sa sebe i otrčala u drugi deo vile, ali je kamera nije pratila nego se preselila u baštu u kojoj su u tom trenutku pričale devojka Džimija Barke, Aleksandra Tiodorović, Milica Majstorović, Suzana Bpgdanović i nežnija polovina para iz naroda Dragana Janković. Kamera se vratila u dnevnu sobu kad su je devojkama postal hladno. Zorica je potišteno šetkala po vili, a manekenka Ivana Milunović, sa kojom je u luksuznu vilu ušao Saša Ćurčić, pomalo odstuno je gurala viljušku u toster.

- Šta radiš to? Hoćeš da te udari struja– skočila je Džimijeva Aleksandra – Šta si se ti iznervirala? Što je ovde pričala dok si ti tamo…
- Ta prezentacija Zoke uopšte mi… Sve mi je postalo nekako negativno. A da sam se iznervirala, jesam. Ne mogu da verujem da joj niko nije rekao – Ivana.
- A šta da joj kažem? Nije joj rekao, pokazao joj je – Aleksa
Do odlska na spavanje u kadru su se smenili svi parovi osim Slađe i Igora. Njih dvoje nisu bili tu ni kad su svi legli u krevet. Izgleda da je sinoć Slađa Delibašić, kao pre dvadesetak dana Karolina Jovanović,  završila na infuziji.

Reklame

Ostavite komentar