Rijaliti Parovi: Svađe Slađe i Igora postale svakodnevnica

Izvor: iyupi.com
Postavljeno 25 Feb 2011

Denserka Slađa Delibašić ponovo se naljutila na svoju jaču polovinu Igora Matića i po ko zna koji put donela odluku da ode od njega.


Svađa je počela za vreme nominacija, kada je voditeljka zamolila Igora da glasnije kaže svoju nominaciju, a on joj odbrusio da može i da se skine go ako treba. To je razljutilo Slađu jer šou gledaju njena, ali i njegova deca.
- Pa, skini se – ljutito je rekla Slađa, a zatim je Igor opleo po njoj.

- Nisam tebi rekao, nego voditeljki! Navikla si na tipove pre mene koje si morala da ispravljaš. Sve si imala neke bezvezne tipove. Sa mnom to ne možeš, ali ne vredi sada nešto pričati. Motka se savija dok je mlada, sad nema ispravke – rekao je Igor, nakon čega je Slađa otišla u dvorište i obratila se ukućankama.

- Ovo je strašno! Kod nas nikad žena nije u pravu, uvek je ona kriva. Igor je šmeker, a ja lupetam. I šta mu znači da govori ružno o ljudima koje sam ja volela i sa kojima sam bila. On uopšte nije ovakav napolju, ili ga ja ne vidim takvog, pošto se retko viđamo. Ne želim više s njim reč da progovorim. Sa njim se samo osećam poniženo! I šta mu znači ono: „Motka se savija dok je mlada”? Da neće još i da me bije posle svega – zapitala se Slađa.

Reklame

Ostavite komentar