Rijaliti Parovi: Tajna iskorišćenih kondoma

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 15 Feb 2011

Opet seks u „Parovima“! Ovog puta s dokazom! Tika Arsić i Jelena dobili su nagradnu bračnu noć, mimo kamera rialitija i oni nisu sigurno! Nađen je iskorišten kondom, baš iza Draškovog kreveta, u spavaćoj sobi. Ali, i dalje se ne zna ko su akteri.

- Mora da je Dragana! Nema ko drugi! Ti si je k..o Draško. Mala je skakala na Miloša, jahala po njemu, ali kad ništa nije dobila, morao si da joj daš nešto, da je odradiš – bila je otrovna Zorica Dukić.
- Ne znam o čemu pričaš! Nemam veze sa ovim – pravdao se Draško.
- Onda je Riki! – licitirala je Zorica. –Mada mi to ne liči na njega. On to radi bez kondoma. Ali, možda je i on. Ne znam. Biće da je procenio da može neku bolest da navuče, pa je ipak pristao na kondom.
Svi prisutni su se okupili oko Draškovog kreveta. Alorić je uzeo kondom i izneo ga iz spavaće sobe.

- Zašto ti Zorice ne spavaš sa Draškom, ako već Riki spava sa Draganom? – pitao je Peđa Zoricu.
- Zato što nisam droplja!
- Šta je to droplja? – pitao je naivno Peđa.
- Droplja znači droljetina koja ga nije primila! – bila je banalna Zorica. Nervozno je šetala po sobi. – Inače, oni su predlagali da mi zamenimo partnere, ali ja nisam htela. Ne treba mi takav marketing. Nisam došla ovde da dižem rialiti, nego sebe.
- Droplja je, koliko ja znam, barska ptica – umešao se Boban Radosavljević.
Smejali su se.

Opet se povela priča o kondomu. Zorica kaže da to nije niko drugi, do Dragana, samo ne znaju sa kim, ali najverovatnije sa Draškom Alorićem, sa kim je i ušla u rialiti šou.
- Nije svesna da će ubrzo da izleti – besnela je Zorica. – Znamo da mi ovde nemamo kondome. I zna se ko je ušao. Dakle, stvar je jasna. I juče je nađen kondom u muškom toaletu. Iskorišćen. Nije podmetnut sigurno. Oni su ga uneli i koristili.
- Ovo je strašno ljudi moji! Šta se ovde radi! Kondom u spavaćoj sobi! – čudio se Peđa. – Šta ti Riki radiš?!

Zorica je šetala po sobi, govorila ružne reči na račun Dragane, koja se, inače, ne odvaja od Miloša karatiste.
Riki i Dragana su sve vreme zajedno, igraju, zabavljaju se, šale, smeju. Jedno drugom dele komplimente. Dragana ga je masirala, koristi svaki trenutak da bude uz njega.
- Videla sam Rikija i Draganu da se ljube u garedrobi – rekla je Milica Majstorović svom dečku Nenadu.
Na žurkama posebno, veoma je primetna prisnost Miloša i Dragane, ali i Zoricin napor da bude u centru pažnje. Pravila je špagu, tik uz lice Bobana Radosavljevića, zatim imala performans sa špagom i sa Rikijem, ali se njih dvoje na kraju uvek razdvoje.
- Mi nismo u emotivnoj vezi – priznao je Miloš Vuković. – To ne ide, ovde u rialitiju smo rešili da dalje ne forsiramo priču, već da svako ide svojim putem.
Zorica je potrvdila, a više puta se udvarala baštovanu, pa je čak, pijana i dozivala drugog momka – Milana.
- Neko je napolju do koga mi je stalo. On me podržava. Velika podrška su mi i roditelji, ničim ih nisam obrukala do sada (!?).

Reklame

Ostavite komentar