Rijaliti Parovi: Ulazi Draško Alorić da napravi pometnju

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 11 Feb 2011

Sve popularniji voditelj Draško Alorić u društvu svoje devojke, manekenke Dragane Banić u petak veče ulazi u rijaliti šou “Parovi”.


Mlađani Alorić dogovorio je pre nekoliko dana učešće u ovom rijalitiju, ali kako saznaje Opera-17.com, on je u samom startu od produkcije dobio tajni zadatak koji će morati da ispuni.

- Draško je PR menadžer Slađe Delibašić, pa tako redovno prati reality i u stalnom je kontaktu sa produkcijom. Tako su i ljudi sa televizije Happy došli na ideju da ubace Alorića u show jer su svesni da je snalažljiv i da bi mogao da dodatno zakomplikuje situaciju na svim frontovima - kaže blizak izvor produkciji za Opera-17.com, a zatim dodaje:

- On je izuzetno besan i kivan zbog ponašanja Slađinog dečka Igora, kao i njena porodica, pa će biti zanimljivo videti u kakvim će odnosima biti s njim, a produkcija mu je odmah u startu dodelila tajni zadatak. Naime, iako u show ulazi sa devojkom Draganom Banić on će morati da zavodi devojke ostalih učesnika i na taj način im praviti probleme u vezi. Dakle, biće svega. Zavedenih, posvađanih, ostavljenih jer je Draško spreman na sve. Mada, kako Alorićeva lepša polovina važi za izuzetno lepu manekenku sigurno je da ni muškarci neće ostati ravnodušni na njenu pojavu  - završava priču naš izvor.

Tragom ove informacije kontaktirali smo Draška koji nije želeo mnogo da komentariše već je samo kratko rekao:

- Verujte mi da će biti svega. Očekujte bar jednu rasturenu vezicu tamo posle mog ulaska - rekao je Draško kroz smeh za Opera-17.com

E sad, da li je mislio na Slađu i Igora, ili je na taj način potvrdio naša saznanja da je u samom startu dobio tajni zadatak, saznaćemo već sutra uveče.

Reklame

Ostavite komentar