Sanja Marinković snima DVD o fitnesu

Izvor: Press online
Postavljeno 16 Feb 2011

Voditeljka Sanja Marinković, pored zabavnih emisija kojima godinama ubira gledanost na televiziji Pink, izdala je DVD sa vežbama za oblikovanje ženskog tela.

Ona je pred kamerama pokazala da svaka žena, bez obzira na to koliko godina ima i kakvim se poslom bavi, može da izdvoji 20 minuta kako bi svoje telo dovela do savršenstva.

Sanja Marinković kaže za Press da su vežbe koje je predstavila pogodne za osobe od sedam do sedamdeset sedam godina i da se mogu raditi svakog dana bez bojazni i bez ikakvih specijalnih preduslova:

- Svaka žena može za sebe da izdvoji vreme kada uspava bebu, vrati se sa posla, pošalje muža kod prijatelja da gleda utakmicu ili dete odvede u školu kako bi svom telu posvetila pažnju. Na DVD-u su vežbe za najkritičnije delove ženske figure – ruke, stomak, bokove, listove i leđa. Namenjene su svim fizički sposobnim uzrastima od sedam do 77 godina i mogu se raditi svakog dana. Potrebna je samo stolica, udobna prostirka a umesto tegića koristili smo male flašice sa vodom, tako da se težina može uskladiti – govori poznata voditeljka

Reklame

Ostavite komentar