Sjajan koncert Ane Bekute

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 Feb 2011

U prepunoj sali Centra „Sava“ publika je sinoć na nogama pozdravila folk zvezdu Anu Bekutu koja je prvim solističkim koncertom proslavila 25 godina uspešne karijere, a najsnažniji aplauz i čestitke dobila je od svojih kolega kojih je bilo preko 50.

Među prvima su pristigli Mira Škorić, Žika i Dajana Jakšić, Cakana, Snežana Đurišić, a podršku su joj pružili i Zorica Brunclik, Kemiš, Lepa Brena, Marta Savić, Topalko, političar Velimir Ilić i mnogi drugi. Pevačica je na binu izašla u elegantnoj crvenoj haljini koju je kreirao Igor Todorović za „Format 83“. Koncert je otvorila pesmom „Crven konac“ , a onda su se ređali hitovi kao što su „Veseljak“, „Bekrija“, „Kralj ponoći“, „Zlatiborske zore“, “Manite se ljudi”, “Sve sam stekla sama” i mnogi drugi. Publika je imala priliku da čuje 34 pesme, plus pet na bis, a za kraj je usledio jedan od hitova sa poslednjeg albuma „Blago meni“.

Anu je pratio orkestar Ace Sofronijevića, kao i prateći vokali, od kojih je jedna bila i kandidatkinja za „Zvezde Granda“ Mirjana Aleksić. Kao gosti, na koncertu su se pojavili Aco Pejović, Keba i Željko Joksimović, koga je folk zvezda iznenadila kada mu je dala da zasvira na harmonici. Kada je otpevala poslednju pesmu, Bekuta se sa svojim prijateljima i kolegama preselila u restoran “Jezero”, gde su nastavili sa ludom žurkom i slavljem do jutra.

Reklame

Ostavite komentar