Skandal: Čume razbio kameru na promociji svoje žene!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 26 Feb 2011

Zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume u četvrtak uveče na promociji albuma svoje supruge Ivane Buhe napravio je incident kada je uzeo novinarskoj ekipi kameru i razbio jer je mislio da ga snimaju, tvrde izvori koji su se zatekli na licu mesta.

Prema rečima očevica koji se to veče zatekao u klubu “Bejbis”, do incidenta je došlo kada je kamerman snimao separe u kome je sedeo Čume.
-Tokom cele promocije Čume nije dozvoljavao da ga snimaju ili fotografišu. Kamermana jedne televizije dva puta je opomenuo da ga ne snima, ni njega ni njegov separe. Kada je kamerman treći put prišao separeu, Čume je ustao, oteo mu kameru i bacio je prema di-džeju. Mislim da se razbila. – rekao je za dnevni list „Press“ dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta.
Inače, zaštićeni svedok je čitavo veče bio vidno nervozan čemu je svedočila i naša ekipa koja je došla da izveštava sa ovog događaja. Tako je Buha branio bilo kome da ga fotografiše a ukoliko bi iko uperio objektiv u njegovom smeru, prišli bi mu ljudi iz obezbeđenja i savetovali da je slikanje zaštićenog svedoka zabranjeno. Stoga bi ovaj incident za koji se priča da se dogodio ekipi televizije „Prva“ bio samo logičan sled događaja.
U želji da proverimo informacije koje se mogu čuti, pozvali smo PR službu televizije „Prva“ ali se niko nije javio do zaključenja ovog broja, a ni do Ljubiše Buhe nismo uspeli da dođemo ostavši tako uskraćeni i za njegov komentar.

Reklame

Ostavite komentar