Skandal: Maju je muž nahvatao sa drugim na gomili

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 21 Feb 2011

Bivša svekrva Maje Nikolić, Nadežda Perić, majka njenog drugog supruga Vuka Kandića za tabloid “Svet” otkrila je neke od pikantnih detalja iz pevačicinog života.


Kako kaže Nadežda, Maja joj se nikad nije dopadala za snajku, pokušala je da sinu otvori oči da ona nije žena za njega, ali uzalud. Ipak su se venčali i dobili sina nad kojim je pevačica izgubila starateljstvo, što još uvek ne zna jer je trenutno učesnik u realityju “Dvor”.

- Sud je na osnovu svega što se dešavalo u proteklom periodu odlučio da apsolutno satarateljstvo dodeli mom sinu i da Maji Nikolić oduzme pravo da ga podiže. Dakle, sud je odlučio da je ona nesposobna da bude majka. Ona neka nosi taj krst što je izgubila starateljstvo nad detetom. Svako ima svoj način života – neko je skroman, a neko je Maja Nikolić. Znači, sušta suprotnost - rekla je Nadežda za pomenuti tabloid, a onda je otkrila i razlog razvoda njenog sina od omalene pevačice.

- Treba li da spominjem da su se razveli jer ju je Vuk nahvatao na gomili sa drugim muškarcem? Pobožna žena, nema šta!

Šta na sve ove optužbe i priče ima da kaže Maja saznaćemo kad napusti Pinkovo kraljevstvo, ali nema sumnje da neće ostati dužna svojoj bivšoj svekrvi. Posebno kad se uzme u obzir da je u jednom od razgovora na “Dvoru” rekla da su joj obe svekrve bile “zle veštice”.

Reklame

2 komentara

  1. podgorica said on 22/02/2011 at 09:48

    a sta je tek prvom muzu radila, to je za plakanje. Nema s kim ga po Podgorici nije varala, vjerujte, i sa deckom koji prodaje kasete. Ne daj Boze takvu snajku

  2. baks said on 22/02/2011 at 19:58

    I tata bi sine…a ne pa drugi…ima sta za kre…nje

Ostavite komentar