Skandal: Nataša i Aleksandra odbile pesmu Kristine Kovač!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 14 Feb 2011

Nataša Bekvalac i Aleksandra Radović odbile su da otpevaju kompoziciju Kristine Kovač koju je pripemila za takmičenje Evrosongu, jer pesma previše liči na njen hit “Kolena”, prenosi portal Puls.

Kristina je pre nedelju dana pozvala Natašu Bekvalac u studio i pustila joj pesmu koju je uradila za takmičenje, a potom i Aleksandru Radović. Na Kristinino iznenađenje, obe su odbile da je otpevaju.

- Nataši se već na prvo slušanje pesma nije dopala i odmah je odustala. „Novosadska barbika” smatra da ne može na pravi način da iznese tu numeru i, i pored toga što bi neke delove Krisitna promenila, ona je odustala.

Nekoliko dana kasnije Kristina je u studio pozvala Aleksandru Radović i pustila joj pesmu. Radovićeva je pažljivo slušala taktove i tekst, čak pokušala i da je otpeva ali joj se nije dopalo kako to radi pa je odustala. Kristina je pokušala da ubedi Aleksandru da joj pesma leži i da urade demo snimak ali je pevačica odbila – kaže naš izvor blizak porodici Kovač i dodaje: – Većina ljudi koja je čula Kristininu pesmu smatra da kompozicija neodoljivo podseća na njenu pesmu „Kolena”, koju je otpevala na svom prošlom albumu, i da zbog toga ne može da nađe izvođača koji će je otpevati.
Predstavnici naša tri kompozitora otpevaće njihove pesme 26. februara u 21 čas u direktnom prenosu na prvom programu RTS-a. Glasovi publike odlučiće pobednika.

Reklame

Ostavite komentar