Skandal: Policija privodi Mariju Šerifović !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 23 Feb 2011

Koncertna agencija “Blu saund” zatražiće od suda hitno privođenje Marije Šerifović jer se nije pojavljivala na ročištima povodom optužbe da je pomenutu firmu oštetila za više od 40.000 evra.


- “Blu saund” je 26. marta prošle godine pokrenuo krivični i parnični postupak protiv Marije Šerifović jer je oštetila naše preduzeće za više od 40.000 evra. Međutim, od tada je prošlo nekoliko ročišta na kojima se ona nije pojavila, jer navodno ne živi na toj adresi na kojoj je prijavljena. Pokušali smo da dođemo do Marije preko njene majke Verice Šerifović, kao i menadžera Saše Mirkovića, ali su pozivi uvek ostajali bez odgovora. Sada preostaje samo da tražimo od suda zahtev za njeno privođenje – rekao je Dušan Petrović, advokat “Blu saunda”.

Da podsetimo, “Blu saund” je tužio pevačicu jer su, kako tvrde, uložili veliki novac u promociju njenog poslednjeg albuma “Anđeo”, organizovali konferenciju za novinare, glamuroznu promociju, snimili promotivne fotografije, spot i zakupili reklamni prostor u medijima, dok ona nije ispunila svoje ugovorne obaveze, a koristi efekte ove kampanje.

Reklame

Ostavite komentar