Skandal: Slavica je tukla Bernija Eklstona!

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 14 Feb 2011

Tom Boen autor je šokantne biografije o šefu Formule 1 Berniju Eklstonu i njegovom turbuletnom braku sa Slavicom Eklston od koje se razveo prošle godine. U knjizi pod naslovom “Nisam anđeo” između ostalog Slavicu opisuje kao dominantnu i naslilnu ženu, koja je ugnjetavala svog duplo starijeg i znatno nižeg supruga.

Prema saznanjima do kojih je došao Tom Bouen Slavica se za Bernija udala na prevaru. Naime, kada su započeli svoju aferu Berni je bio u vezi sa drugom ženom, što se njoj nikako nije dopalo.

Slavica je zatim ostala u drugom stanju, iako je Berniju rekla da ne može da ima decu, da bi ga zatim ucenila da će mu zabraniti da viđa dete ako je ne oženi.

Ovako je otprilike izgledao početak turbulentne veze Slavice i Bernija Eklstona, opisan u knjizi “Nisam anđeo”. Pored toga što Slavicu ne prikazuje u laskavom svetlu, pisac ilustruje njenu ljubomoru i posesivnost jednom epizodom iz koje je Berni izašao sa masnicom na oku.

- Došao je u kancelariju sa masnicom na oku. Slavica se razljutila jer se družio s manekenkom, piše u knjizi, kao i podatak da je Slavica fizički napala Bernija pre devet godina dok su bili u autu jer je on prebrzo vozio.

Sve do prošlogodišnjeg razvoda bračni par Eklston koji ima dve kćerke Petru i Tamaru delovao je idilično, a ni jedan od bivših supružnika za sada nije komentarisao sadržaj knjige.

Reklame

Ostavite komentar