Skandal u “Parovima”: Peđa se upiškio u gaće

Izvor: poznati.info
Postavljeno 24 Feb 2011

Peđa D Boj je, još jednom pokazao kako na njega utiče alkohol. Nije se ni sa kim svađao, često je otimao mikrofon da peva, a onda je šetao sa mokrim pantalonama, jer se – upiškio!

Dok su ga drugi opominjali da ode da se presvuče, Peđa se teturao po sobi i govorio svima: Pssst, ne govorite ništa!
Bio je smešan i ostali su mu dobacivali, ali on nije mnogo mario za to.
Kasnije, u društvu sa nekoliko devojaka iz vile, Peđa je rekao:
- Meni je ovde uskraćena seksualna funkcija, imam neverovatnu potrebu za seksom! Od silne želje sam i sanjao seks sa jednom ukućankom odavde.
- Sa kojom? –pitala ga je Aleksandra.
- To ne smem da kažem. To mora da ostane tajna. To se ne govori. A, možda se i ostvari!
Smejali su se.
Inače, Peđa D Boj je pokazao da posle alkohola, igre, pred zoru, ne zna gde se nalazi. Gubi papuče, ne zna gde je ostavio patike, zaboravlja na kamere, presvlači se go…
Posle pena parti, jedva se dovukao do kupatila, koračao je bukvalno santimetar po snatimetar, Aleksandra mu se smejala, pokazivala mu gde da stavlja nogu, da bi napravio korake. U bade mantilu se odteturao do bazena, gde mu je ostala gardroba. Naslanjajući se na traku za vežbanje, bade mantil se otvorio i on je sve vreme bio go. Kad je shvatio da se nalazi ispod kamere okrenuo se i rekao u kameru:
- Šta gledate? Žorža?
Onda se oblačio sat i jedva odteturao do kreveta.
Svima je ostala urezana Peđina priča o njegovom seksulanom iskustvu:
- Bio sam kod devojke i bilo je svašta. Bili smo u sobi, mazili se, ljubili, voleli smo se. Ne sećam se ni da smo završili sve, kad je u sobu ušla njena majka i rekla da moram da izađem, jer je došao otac. Svašta sam video u životu.

Reklame

Ostavite komentar