Švarceneger odlučio da ponovo snima

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 11 Feb 2011

Čuvena rečenica “I’ll be back” (Vratiću se) koju je Arnold Svarceneger izgovorio u filmu “Terminator” iz 1984. i koja je postala njegov zaštitni znak, obistinila se pošto je slavni snagator najavio da će uskoro ponovo zaigrati na filmu.

Kako prenosi agencija Rojters, bivši guverner Kalifornije je izjavio da namerava da se vrati na veliko platno u ulozi akcionog junaka.
Na svom blogu na Tviteru, Švarceneger je napisao da je svojim agentima konačno dao dozvolu da prihvate ponude za film.

Drugi uzastopni mandat koji je 63-godišnji glumac odslužio kao guverner Kalifornije završio se prošlog meseca, a mnogi su se pitali da li će nastaviti da se bavi politikom ili će se vratiti filmu.

Dok je bio na funkciji guvernera najmnogoljudnije američke savezne države i pokušavao da smanji deficit koji se u međuvremenu popeo na 25 milijardi dolara, Švarceneger je odigrao nekoliko manjih rola, među kojima je uloga plaćenika u akcionom trileru njegovog dobrog prijatelja Silvestera Stalonea “The Expendables”.
Ali, i pre nego što je najavio nameru da se kandiduje za guvernera Kalifornije, njegova karijera je počela da bledi. Filmovi kao što su “Poslednji dani” (1999), “Šešti dan” (2000) i “Kolateralna šteta (2002) nisu postigli status blokbastera kakvi su bili filmovi iz serije “Terminaror”.
Njegov povratak, međutim, dolazi u trenutku kada se u Holivudu oseća manjak akcionih heroja čiji je glavni adut snaga mišića.

Reklame

Ostavite komentar