Tanja Vojtehovski: Dvor je sličan parlamentu!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 17 Feb 2011

Potpredsednica Pinka zadužena za odnose sa javnošću Tanja Vojtehovski, gostovala je večeras u Nacionalnom dnevniku ne bi li bar malo objasnila odnos Pinka prema incidentu koji se danas desio na Dvoru.

- U svim zemljama sveta, pa i onim mnogo razvijenijim od naše, dešavaju se u rijaliti programima ovakve i mnogo gore stvari, pa se oko toga ne diže tolika prašina i buka. Ne razumem zašto se ovde preti ukidanjem Dvora i zahteva zatamnjivanje Pinkovog ekrana? Setite se da se situacija slična ovoj desila i u srpskom parlamentu pre par godina kada je poslanica SRS Goradana Pop Lazić cipelom gađala Gordanu Čomić! Pa priznaćete da poslanici imaju viši stepen odgovornosti, nego bivši bubnjar EKV-a. Zbog tih duplih aršina sklona sam da poverujem da se u ovom slučaju prosto radi o licemerju – rekla je Tanja Vojtehovski.

Ona je prvo naglasila da Miloš Bojanić nastavlja takmičenje i da se oseća dobro, a onda i dodala da je ceo slučaj zapravo nesretan splet okolnosti, da je Firči bacio flašu u pravcu Bojanića, te da se ona nezgodno odbila.

Reklame

Ostavite komentar