Tihomir Tika Arsić: Zbog Lečića još uvek nemam stan

Izvor: poznati.info
Postavljeno 07 Feb 2011

Iznoseći svoje razloge zbog čega su ušli u rijaliti “Parovi”, koji gledamo na Hepi telviziji, Tihomir Arsić, popularni glumac rekao je:

- Danas, u Srbiji ne može mnogo da se zaradi samo radom. Posao kojim sam se bavio pre ovoga, nije se dobro završio. A, od nečeg mora da se živi. Jelena I ja smo dugo zajedno, 18 godina. Prošli smo zajedno mnogo loših I dobrih situacija. Mnogo je volim, pomaže mi. Znači mi mnogo u životu. Oćeniću je, jer mi još nismo venčani.
Onda se osvrnuo na svoj podstanarski život.
- I dalje smo podstanari. Idemo od stana do stana, od gazde do gazde. Užasno je teško kad nemaš svoj krov nad glavom, nego se potucaš po tuđim sobama I stanovima. Ako bismo osvojili glavnu nagradu, svakako bismo od tih para kupili deci stan. Da rešimo taj problem jednom.
Na pitanje kako do sada nije bilo situacija da reši svoje stambeno pitanje, Arsić je rekao:
- Branislav Lečić, naš kolega, dok je bio ministar, pocepao nam je dva rešenja za stan. Zbog njega smo još uvek podstanari. Imao je neko obrazloženje, da su rešenje potpisali socijalisti, I svašta nešto. Ali, da ne uvlačimo politiku u našu priču. Nadam se da ćemo nešto da učinimio za našu decu.
Inače, Tika Arsić često pusti neku suzu, pa se sakrije, da ga ne vide ostali u vili.
- Nekad mi je ovde kao na odmoru, a nekad mi je jako teško I poželim da odem kući – rekao je Tika Džimiju Barki, sa kojim se najviše druži. – Sa Jelenom sam prošao sve faze, I ljubavi I mržnje. Sve smo podelili u životu. Ona je nešto što čovek može samo da poželi. I kad se posvađamo, uvek je to nešto konstruktivno, jer posle svađe, rešimo neke naše probleme.

Reklame

Ostavite komentar