Tika Arsić punih deset godina varao Bilju Krstić

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 12 Feb 2011

Glumac Tihomir Arsić je, ukoliko je informacija koju je dao produkciji „Parova“ tačna, punih deset godina sedeo na „dve stolice“ tako što je svoju bivšu suprugu Bilju Krstić varao sa budućom izabranicom Jelenom Ćosić!

Ovaj šokantan podatak Arsić je otkrio kada je produkciji obznanio da je sa svojom sadašnjom dragom u vezi već punih 18 godina! Ako se uzme u obzir podatak da se od svoje bivše supruge Biljane Krstić razveo pre osam godina, lako je izračunati da je Tika bio neveran punu deceniju.
Ono što u celoj priči ostaje nejasno je zašto je glumac odlučio da se razvede tek mnogo godina nakon što je ušao u vezu sa balerinom, sa kojom u nevenčanom braku ima ćerku i sina, ali ono je sigurno je da je Jelena bila kriva za Arsićev bračni brodolom.
U želji da čujemo da li je Bilja Krstić znala za ovaj podatak ili je na priznanje morala da čeka da joj bivši suprug uđe u rijaliti, pozvali smo etno pevačicu, ali nam se najpre javila njena starija ćerka, koja nam je rekla da pozovemo kasnije da bi potom Bilja isključila svoj telefon.
Zanimljivo je da se Tihomir u više navrata hvalio kako su njegove ćerke iz prvog braka odlično prihvatile njegovu novu izabranicu i da funkcionišu kao prava porodica. Da li će odnos ostati isti nakon što je produkcija rijalitija „Parovi“ otkrila da je deset godina varao njihovu majku, ostaje da se vidi.

Bilja bila u modricama!

Tokom poslednjih godina braka između Bilje Krstić i Tihomira Arsića u javnosti se mogla čuti priča da je on često pio, te da je u tom stanju tukao svoju zakonitu suprugu.
Ova priča počela je da kruži nakon što se Krstićeva u javnosti pojavila sa velikom modricom na oku. Međutim, do današnjeg dana nijedno od bivših supružnika nije potvrdilo da su masnice nastale kao posledica tuče.

Reklame

Ostavite komentar