Urška i Ćemo lumpovali do zore

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 28 Feb 2011

Iako bi Uršku Čepin, slovenačku voditeljku koja je sinoć izbačena sa “Dvora” glasovima publike, većina nazvala devojkom lakog morala, to nije slučaj i sa Ćemom.

Jeste da se sa njim prvo ljubila, ali je kasnije Urška slične “akcije” imala i sa Mc Stojanom, zatim i sa Jocom i da ne nabrajamo, sve već znate… Automatski je dobila epitet “lake” ribe, kako su je uglavnom muškarci na Dvoru i shvatili.
Samo ne Ćemo…

Odmah po Urškinom izlasku pronela se priča kako joj je pevač Ćema već u studiju rekao da prema Urški ima ozbiljne nemare. Kad smo ga pozvali da ga pitamo da li je to istina, demantovao je, ali i rekao da je otvoren za takvu priču.

- Sinoć smo bili Urška i ja i neki mojii prijatelji u Teatru i proslavili njen izlazak. Odlično smo se proveli. Ja sam i otpevao jednu pesmu sa Anom Kokić, mojom dragom koleginicom koja me je pozvala da joj se pridružim na bini. I to mi je bilo pravo zadovoljstvo – ispričao je za Puls kako je tekao provod, a onda smo ga vratili na Uršku.

- Pričali smo o nama i o tome šta eventualno može da se desi, ali to je laž da sam rekao njoj u studiju da imam ozbiljne namere. Ne znam ko je to pisao, ali ja to nisam rekao – objasnio nam je Ćemo kad smo ga pozvali. Pa pošto on kaže tako nešto nije izgovorio, pitali smo ga da li može debe ipak da zamisli u vezi sa Urškom.

- Pa znate šta, sve opcije su otvorene. Zašto da ne. Da vam kažem, Urška ni malo nije glupa, vrlo dobro zna šta hoće. Baš smo sinoć o tome pričali – pravdao je Ćemo svoju simpatiju Uršu.

- Naravno da simpatije postoje. Meni se ona sviđa zato što je iskrena, ne folira se, kao neke druge. Pa neka je i malo slobodnija ponašanjem, bitno je da je iskrena. Bolje slobodnija, nego folirant. To nikako ne volim. Ne znam da li ćemo biti u vezi ili ne, u svakom slučaju, ja volim da stvari prepustim sudbini, pa šta treba da bude, biće. Otvoren sam za sve – bio je precizan Ćemo kad je reč o Urški, ali je i priznao da ipak ne zna da li bi mu smetalo da sa ovakvom devojkom bude u vezi.
- Znate šta, ne znam da li bi mi smetalo njeno ponašanje da smo u vezi. Možda bi, a možda i ne. Zavisi. Ali pošto nismo u vezi, reći ću vam kad se to bude desilo – završio je priču Ćemo.

Reklame

Ostavite komentar