Vanesa Mej dovodi pet asistenata i psa

Izvor: Danas.rs
Postavljeno 23 Feb 2011

Vanesa Mej u Beograd dolazi u subotu uveče, dan uoči koncerta (nedelja 20.00, Arena), sa pet ličnih asistenata i psom Gaspardom kojeg vodi svuda sa sobom, dok bend od deset članova stiže drugim avionom.

Poznata muzičarka je od Beogradske arene tražila da joj se za nju i Gasparda obezbede dve odvojene garderobe. Obe moraju da imaju tepihe, udobne fotelje, ogledala, da budu što više osvetljene i klimatizovane, sa temperaturom od 24 stepena Celzijusova. U jednoj garderobi treba da je sačeka hrana koju je naručila, a u drugoj stalak za instrumente, CD plejer i prenosna grejalica. Kada su gurmanski prohtevi u pitanju, Britanka tajlandskog porekla tražila je tri vrste sira (engleski čedar, stilton i francuski bri), mešavina zelene salate i paradajza, pileće grudi, sveže voće, povrće, tri vrste čaja (kamilica, nana i engleski), sojino i kravlje mleko, čips, Evijen voda, koka-kola i po flaša belog i crnog francuskog vina. Kada je hotelski smeštaj u pitanju, Britanka je tražila da joj u sobu bude smešten klavir. Pošto namerava da ga svira do kasno u noć tražila je i da hotelska soba bude zvučno izolovana. Iako je organizatorima naglasila da sa sobom dovodi i psa, violinistkinja nije tražila nikakve posebne usluge za Gasparda. Njen prethodni pas Gaston poginuo je 2001. u saobraćajnoj nesreći i od tada odlučila da novog kućnog ljubimca vodi svuda sa sobom.

Lista posebnih zahteva, odnosno „rajder“ lista Vanese Mej spada među jednostavnije u odnosu na druge muzičare koji su prethodnih godina nastupali u Beogradskoj areni. Slavna muzičarka je za razliku od većine kolega verovatno odlučila da ne traži „nemoguće“ od organizatora koncerata, te je možda i to glavni razlog zbog kojeg svuda sa sobom vodi čak pet ličnih asistenata, koji su joj kao uigrani tim stalno raspolaganju i najbolje mogu da joj izađu u susret.

Reklame

Ostavite komentar