Vukašin Brajić snima novi album

Izvor: sarajevo-x.com
Postavljeno 23 Feb 2011

Vukašin Brajić predstavljao je BiH na 55. takmičenju najbolje pesme Evrope i zauzeo 17. mesto izvođenjem pesme Dine Šarana “Thunder & Lightning”. Zahvaljujući nastupu na Evroviziji otvorila su mu se brojna vrata i kako saznajemo, danas radi na novom albumu, ali i priprema se za brojne festivale.

Brajić trenutno radi na novom albumu koji bi trebao biti završen do kraja godine. Do leta planira objaviti singl, ali prioritet su mu pripreme za festivalska takmičenja.

Nakon nastupa na Eurosongu u Oslu u Norveškoj, Brajićev talenat su prepoznali brojni stručnjaci i nije trebalo dugo da počnu stizati pozivi iz brojnih zemalja sveta.

Osvojivši nagradu ruskih mas medija za najboljeg izvođača otvorila su mu se vrata za nastupe u Moldaviji, Litvaniji i Gruziji.

“U poslednje vreme naporno radim. Pripremam novi album, ali i spremam se za festivale”, kazao je Braić za Sarajevo-x.com, istakavši kako je nastup na Eurosongu bio odskočna daska za njegovu karijeru.

Za ovogodišnju pesmu predstavnicu kazao je da ima sve što je potrebno i što se traži na Eurosongu.

“Nema razloga da sumnjamo u Dinu Merlina. Pozitivno sam iznenađen što je pesma na engleskom i što je lako pamtljiva”, istakao je Brajić, dodavši kako je sve ostalo samo pitanje sreće.

Reklame

Ostavite komentar