Zašto Milan Stanković nije prisustvovao izboru predstavnika Srbije za Eurosong ?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 27 Feb 2011

Mladi pevač Milan Stanković predstavljao je Srbiju na muzičkom takmičenju “Eurosong” prošle godine u Oslu pesmom Gorana Bregovića “Ovo Je Balkan” gde je osvojio 13. mesto, a nakon povratka u Srbiju, pevač se povukao u ilegalu.


Kao što je portal Opera-17.com već pisao, Stanković već godinu dana ne želi da se oglašava, “zaratio” je sa svojom matičnom izdavačkom kućom “Grand” i niko ne zna šta se sa njim dešava.

Poslednjih nekoliko meseci se šuška da se pevač sprema za povratak na scenu u velikom svetlu, što je nedavno potvrdila i njegova devojka Rada Manojlović koja je u emisiji “Ami G Show” najavila da je Milan spreman da nastavi tamo gde je stao.

I iako su svi očekivali da će se njegov povratak desiti upravo na novom izboru pesme koja će Srbiju predstavljati na “Euorsongu”, gde je po običaju trebalo da otvori show pesmom “Ovo Je Balkan” kao naš prošlogodišnji predstavnik, to se ipak nije desilo.

Milan Stanković nije se pojavio u emisiji “Pesma za Evropu”, već je RTS emitovao snimak njegovog prošlogodišnjeg nastupa u Oslu u kolažu sa ostalim nastupima naših dosadašnjih predstavnika.

Čudno!?! Šta se zapravo dešava sa Milanom i kad će uslediti njegov povratak na muzičku scenu izgleda da će još neko vreme biti enigma za njegovu publiku i domaću javnost.

Reklame

Ostavite komentar