Željko Mitrović se uspešno oporavlja

Fotke postavljene 11 Feb 2011


Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović uspešno se oporavlja u nemačkom gradu Flensburgu nakon što su mu lekari posle detaljnih analiza konstatovali težak oblik anemije prouzrokovane trovanjem.

Zahvaljujući timu vrhunskih lekara on se trenutno oseća nikad bolje, što dokazuju fotografije do kojih smo uspeli da dođemo, a na kojima se jasno vidi Željko kako igra fudbal na parkingu ispred bolnice, dok u svom apartmanu svira klavijature.

- Željkovo stanje iz dana u dan je sve bolje, a pošto je protekle nedelje bilo sunčano, on je to iskoristio kako bi igrao fudbal ispred bolnice. Po prirodi je veoma temperamentan i ne može da miruje, pa je od osoblja tražio da mu donesu klavijature u apartman kako bi se zanimao muzikom, koju mnogo voli – priča naš sagovornik blizak porodici Mitrović i dodaje:

- Još je neizvesno kada će se Željko vratiti u Srbiju, ali bez obzira na to, on je konstantno upućen u svaki detalj dešavanja u svojoj medijskoj kući. Svakodnevno je u telefonskom kontaktu sa saradnicima i upravnim odborom kompanije. Redovno prati dešavanja u rijaliti šou-programu „Dvor” i aktivno učestvuje u osmišljavanju aktivnosti za kraljevstvo – istakao je naš sagovornik i demantovao čaršijske priče kako je njegov brak sa suprugom Milicom u krizi.

- Od prvog dana kada je prebačen na lečenje u Nemačku, Milica živi na relaciji Beograd – Flensburg, zbog čega spava samo pet sati dnevno. Nije istina da je njihov brak u krizi, naprotiv, zahvaljujući Milici i deci Andreji, Kristini Sandri i Aleksandru, uspeo je da prevaziđe najteži period u životu. Inače, sve Željkove poslove oko televizije na sebe je preuzela Milica, tako da nema mesta zlonamernim komentarima da je Željko izgubio poverenje u svoju suprugu i desnu ruku – naveo je naš sagovornik.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

1 komentar

  1. Luna said on 11/02/2011 at 23:52

    Podrska Zeljku

Ostavite komentar