Mainly it has to do with a cultivated veins are usually on the skin surface. The first sign of phlebitis is a dull pain. Along the veins affected by inflammation, hardening observed. This seal at the touch causes pain. Pain and often welded in place and sealing the skin that shows nothing for the development of the disease. The skin in these areas will begin to redden and be warm. In acute phlebitis, it is very bright red and hot. With every movement inderal online no prescription and touch is painful oschuscheniya.V recent decades, venous diseases, especially given more attention be cramp. In our country, the causes and mechanisms of the development of varicose veins, improved diagnostic methods and treatment centers involved in the specialized surgery vascular and vascular Flebological complex gymnastic exercises performed otdeleniya.Posle clarification feet half-sitting position raised breath taking just 5 minutes and then a course of conduct therapeutic massage - soft skin of the legs and feet to pet toes to thighs for 2-5 minutes.

Ana Bekuta odgovorila MC Stojanu …

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 12 Mar 2011

Pevač i bivši učesnik rijaliti šou-programa „Dvor” Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, priželjkuje da mu buduća žena izgleda kao folk pevačica Ana Bekuta.

“Ana Bekuta je žena mrak! Retko koja koleginica u tim godinama može da se nosi sa njom i primetio sam da joj mnoge zavide. Ja bih voleo da moja buduća supruga izgleda baš kao ona, jer će takva žena uvek da bude dobra riba! Prošetao sam mnoge cice, manekenke, ali kad sam u blizini ove folk pevačice, moje noge same zaklecaju!” priznao je MC Stojan

Podsećanja radi, kada se Ana Bekuta pojavila na Dvoru, Stojan je odlepio! Stojanu su ispale oči kad se Ana pojavila na vratima Dvora. Nije skidao pogleda sa njenog dekoltea. Iako su na zabavu došle i Ceca i Slavica Ćukteraš, na njih nije obratio pažnju. “Brate, možda nije red, ali moram nešto da ti kažem. Ova Ana Bekuta je mnogo dobra pi..a! Brate, pi..a je do jaja. Vidi kako je žena izazovna, ubija kako izgleda! Odlepio sam, brate, za njom!” rekao je tada Stojan Dejanu Milićeviću. Izgleda da ga „strast” nije napustila ni nakon završetka rijalitija.

Da bi smo čuli šta na sve ovo kaže i “fatalna” Ana Bekuta, novinari Sveta su je pozvali i obavestili da je MC Stojan “lud za njom” još od susreta u “Dvoru”! “Srela sam se sa Stojanom i na snimanju „Granda”, te me je upitao da li su do mene stigla njegova izvinjenja povodom reči koje je izgovorio na Dvoru. Rekla sam mu da jeste, ali da bi trebao da povede računa šta i o kome govori u javnosti. Negde mislim da je on u suštini pristojan mladić, koji se možda malo više folira.” Rekla je folk diva, a kao odgovor na tvrdnju MC Stojana da želi ženu kao što je ona, Ana je šeretski rekla: “Želim mu mnogo sreće u traženju! Bojim se, ipak, da je to nemoguća misija, pošto iste – nema! Unikatna sam, kao i sva božja deca!” Mi smo mišljenja da je MC Stojan i te kako “marketinški” obrazovan, jer Ana je bila ovih dana u žiži interesovanja zbog koncerta u centru “Sava”, a besplatno promovisanje sebe na uštrb tuđe slave je idealno zar ne?

Reklame

Ostavite komentar