Boj Džordž: Napraviću ludnicu u Beogradu

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 06 Mar 2011

Boj Džordž ili Džordž O’Daud za miks-pultom usred Beograda!


Da, 11. marta u klubu “Plastic”, britanski muzičar i frotnmen nekadašnje grupe Culture Club (harala muzičkim listama osamdesetih godina), puštaće muziku, a kao di-džej podrška nastupiće fanky-house Dj Marc Vedo iz Engleske.

“Obožavam da puštam muziku, kao DJ! Stalno ‘vrtim’, dva do tri puta nedeljno. Uvek sam spreman. Inače, uvek sam u potrazi za novim stvarima, uvek dopunjujem muziku, trudim se da budem inovativan, uvek su tu neke nove pesme. Uvek je to jedan dobar DJ set! I sada ćemo napraviti ludnicu!”, kaže Boj Džordž, prenose njegove reči organizatori događaja u saopštenju prosleđenom medijima.

Srbijom je, kaže, oduševljen.

“Bio sam u Srbiji i oduševljen sam! Mnogo putujem, proputujem svet nekoliko puta za kratko vreme i ono po čemu gledam neku zemlju su neki ljudi. Ovde, kod vas u Srbiji, divni su ljudi, topli, pravi domaćini. Beograd je grad koji ima duha. Kada sam bio video sam da ljudi vole da luduju, uživaju, provode, uživali su tada, uživaćemo i sada”, poručio je Boj Džordž.

“Problematični” bivši frontmen grupe Culture Club poslednji put je u Srbiji nastupio takođe za miks pultom u julu, u Novom Sadu uoči festivala EXIT.

Boj Džordž je u bogatoj karijeri objavio dve bestseler autobiografije – “Take it like a man” i “Straight”, čak i makrobiotički kuvar. Autor je i nagrađivanog West End i brodvejskog hit mjuzikla “Taboo”, stvorio je sopstvenu modnu etiketu “B rude”, jedno vreme je bio radio voditelj i kolumnista za “Daily Express”, a BBC ga je svrstao među 100 najvećih Britanaca svih vremena.

O’Daud je 2009. osuđen na 15 meseci zatvora zbog nezakonitog zarobljavanja Oduna Karlsena. Iz zatvora je izašao posle četiri meseca, ali je ostao u kućnom pritvoru. Prošle godine je napravio skandal u Londonu, kada je polio jednu ženu u publici pićem pošto je pričala dok je on nastupao.

Cena ulaznice je 1.400 dinara, a prodaju se: Bilet centar, Eventim prodajna mesta (Dom omladine i www.eventim.rs), Gigstix (Pariski magazin u Novom Sadu, www.gigstix.com).

Reklame

Ostavite komentar