Boki 13 glavna zvezda “Herbafast”-ovog koktela

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 Mar 2011

Makedonski transvestit Boki 13, bio je glavna zvezda koktela koji je povodom pet godina postojanja u klubu “Soho” upriličila firma “Herbafast”. Blajhani korpulentni šoumen se upakovao u mini haljinicu, i nije skidao naočare za sunce iako je bilo uveliko veče.

Iako se trudio da ne obraća pažnju na poslastice koje su bile poslužene, nije odoleo slavljeničkoj torti, pa je probao jedno parče, doduše, dobio je posle i paketić proizvoda preparata za mršavljenje, pa će moći da skine suvišne kilograme.
Inače, na koktelu je bio potpisan i ugovor o saradnji modne kuće “Selekt” i “Herbafasta”:
- Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo zajedno proslaviti modno punoletsvo i kroz 18.Herbafast Fashion Selection koji će biti održan od 4. do 18. aprila u Beogradu, promovisati kvalitet, energiju, ženstvenost i ono što je jako važno zdrav život, istaknuto je ovom prilikom.
Videćemo reviju inspirisanu velikim glumicama francuskog filma, a svoje kolekcije predstaviće i brendovi poput Monsoon, PS Fashion, Mango, Levis, Fashion & frends, St George. Svoje drugačije i atraktivne kolekcije predstaviće i Zvonko Marković, Milena Radović, Katarina Petrović, Peđa Đuknić, Marijana Savić, Biljana Milošević, Andrea Samardžić, kao i nekoliko kreatora iz Makedonije, a za najmlađe biće predstavljene kolekcije Kiko i Koko kids.

Reklame

Ostavite komentar