Boki 13 uradio liposukciju lica

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 31 Mar 2011

Umesto da gladuje i baci se na ozbiljnu dijetu, makedonski šoumen Bojan Jovanovski odlučio je da sve to preskoči i uradi liposukciju, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

- Boki 13 je na jednoj prestižnoj klinici na Dedinju odstranio višak naslaga sala sa lica i vrata pomoću liposukcije. On se na ovaj korak odlučio zbog predstojećeg koncerta u „Beogradskoj areni“, koji je planiran za maj mesec – kaže naš sagovornik blizak makedonskom šoumenu.
- S obzirom na to da mora da bude u top formi zbog igrača, gostiju, ali i mnogobrojnih proba, Boki ovih dana vežba intenzivno, ali pošto je svestan da neće na taj način uspeti da postigne liniju kakvu želi, odlučio je da ode i pod nož. Međutim, to je tek početak njegovog prolećnog sređivanja i priprema za predstojeći šou. Sada kada je odradio lice i podbradak, Boki će za dve nedelje posetiti istu kliniku i odstraniti salce sa stomaka, koji mu je najproblematičniji deo tela – završava naš izvor.
Popularni Makedonac potvrdio je naša saznanja.

- Da, uradio sam podbradak i lice. Odstranio sam višak sala sa tog dela tela. Međutim, tek nameravam da se sredim, tako što ću za neku nedelju ići da sredim stomak, a onda ću da izgledam kao topmodel – veselo je rekao Boki.

Reklame

Ostavite komentar