Bokiju 13 zabranjen ulazak u Srbiju u narednih šest meseci

Izvor: lola.rs
Postavljeno 01 Mar 2011

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, jutros oko 11 sati priveden je u stanicu policije Savski venac iz koje je oko 14 časova automobilom marke Škoda fabia sa zatamnjenim staklima odvežen u stanicu policije 29. novembar, posle čega je vraćen u MUP Savski venac.

Kasno sinoć Bojanu je zabranjen ulazak u našu zemlju u narednih šest meseci, koju mora da napusti u roku od tri dana, i kažnjen je sa 10.000 dinara

Bojan Jovanovski je jutros oko 11 sati doveden u stanicu milicije Savski venac zbog isteka najavljenog boravka koji je, kao državljanin Makedonije, morao da ima. Za razliku od ostalih stranih državljana Bojan nije deportovan u Makedoniju, ali su ga isto tako za razliku od ostalih, inspektori malo duže ispitivali.

Bojan se sve vreme javljao na telefon i negirao da je priveden već je pričao da je sam došao da produži boravak u Srbiji. Ipak, kako saznajemo, s policijom nije bio baš tako hladnokrvan, već je plakao, a na momente čak i histerisao.

Kako smo uspeli da saznamo u SUP-u Savski venac zbog Bokija13 su došli i viši inspektori pa je tako na saslušanju ostao nešto više od dva sata. Odatle je Bojan škodom fabijom sa zatamnjenim staklima prevežen u SUP 29. novembar u kom se zadržao nešto manje od sat vremena. U SUP 29. novembar je morao da ode zbog produžetka boravka u Srbiji odakle je ponovo prebačen u SUP Savski Venac.

Bokiju 13 zabranjen je ulazak u Srbiju u narednih šest meseci. Ovakvu meru izrekao je danas sudija za prekršaje pošto je utvrđeno da je Jovanovski ilegalno boravio u našoj zemlji. On je platio novčanu kaznu od 10.000 dinara za prestup i u roku od tri dana mora da napusti Beograd.

- Sudija mu je izrekao novčanu kaznu, kao i meru da narednih pola godine ne može da uđe u Srbiju - navodi izvor iz MUP Srbije. – Dat mu je rok od 72 sata da napusti zemlju.

Reklame

Ostavite komentar