Brena za nastup u Makedoniji tražila 100.000 evra

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 24 Mar 2011

Posle punih 17 godina pauze, Lepa Brena (50) će konačno u aprilu održati koncert u Makedoniji i to u sali “Boris Trajkovski” u Skoplju.

Kako su prethodnih meseci spekulisali makedonski mediji Brena je godinama za nastup u Makedoniji navodno tražila čak 100.000 evra, međutim kako niko nije imao toliko para da joj da ona nije ni dolazila. Nije poznato da li je skinula cenu, a za koliko novca je prihvatila da peva u aprilu čuva se kao najstroža tajna. Da li zbog visine honorara ili nečeg drugog tek makedonski novinari su je oslovljavali sa balkanska Madona, a njoj se ovo poređenje dopalo. Brena ističe da sebe ne smatra nikakvim fenomenom na estradi, a još manje seksepilnom.

“Kada sebe vidim u ogledalu ne vidim nikakav fenomen, već jednu osobu koja je uvek htela da ide napred, da zaboravi sve što je ružno i da se raduje životu. Nikada nisam želela da budem neki seks idol, posebno što se po pitanju seksepila kod žena danas preteruje. Za mene je seksepilnost nešto sekundarno u poslu. Mislim da se ljudima dopala moja pozitivna energija i način razmišljanja koji je uvek racionalan”, smatra Brena.

Ona 2011. slavi tri decenije profesionalnog bavljenja muzikom, pa pored novog albuma publici će ponuditi i knjigu o sebi. “To neće biti autobiografija. Ne želim da pričam ljudima o tome kako sam počela kao siromašna žena, a danas sam nešto uspela da napravim. Neće to biti romansirana biografija, već monografija koja će poklonicima Lepe Brene prikazati šta je jedna dama sa Balkana uradila unazad 30 godina”, rekla je Brena i dodala da su podaci koji će se naći u monografiji fascinantni čak i za nju samu. Inače, iste večeri kada je Brena boravila u Skoplju u Univerzalnoj sali koncert je održao Kemal Monteno, pa je folk zvezda odlučila da ga iznenadi. Ona je nenajavljena izašla na scenu, dok je Kemal gledao zaprepašćeno jer nije imao pojma da je ona u Skoplju. Brena mu je u znak poštovanja poklonila crvenu ružu, a potom sa njim i Dušanom Svilarom otpevala jednu pesmu.

Reklame

1 komentar

  1. Lolamedjuoblacima said on 25/03/2011 at 06:30

    Pare… pare…pare…pare…pare….pare…jos…jos… jos…jos….dajte pare…..pare…pare….!!! 

Ostavite komentar