Buduća hit predstava: “Vendi u Petkovim mukama”

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 21 Mar 2011

Vesna Vukelić Vendi priprema pozorišnu komediju pod radnim nazivom “Vendi u Petkovim mukama” kojom planira da osvoji Srbiju!

Vendi je rešila da dobro naplati svoju trenutnu popularnost i aktuelnost u poslednjih nekoliko meseci, pa već neko vreme radi na više paralelanih projekata.

Novi singl “Vendeta” smo već imali prilike da čujemo, roman “Trgovci dušama” bi uskoro trebalo da se pojavi na tržištu i po pevačicinim rečima demaskira i razloži sve estradne paravane koji godinama kriju blud i skrnavljenja, a kako sajt Opera-17 saznaje, Vendi će se uskoro predstaviti i kao glumica u pozorišnoj komediji.
- Vendi je shvatila da je konačno došlo njenih pet minuta da pokaže šta sve ume i zna, i želi da ih što pametnije iskoristi. Svi znaju da je ona odigrala ulogu Drage Mašin u filmu Isidore Bjelice koji će najverovatnije sledeće godine biti premijerno prikazan, a sada je rešila da osvoji publiku u jednoj pozorišnoj komediji - kaže izvor blizak pevačici za Operu-17 i dodaje:
- Dosta ljudi je skapiralo njen humor i zanimljivi su im njeni izrazi koje je u većini smislila. Tako je nastala i ideja o predstavi čiji je radni naziv “Vendi u Petkovim mukama”, a sa kojom planira da dodatno nasmeje naciju - završava izvor. Vendi nije želela da komentariše ove navode. Kaže, to je još uvek velika tajna.

Reklame

Ostavite komentar