Ceca novi album posvetila Arkanu

Izvor: Lola.rs
Postavljeno 28 Mar 2011

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je rešila da na svojoj facebook fan stranici otkrije naziv svog novog albuma i stihove pesme po kojoj će nositi ime.

Novi album će nositi naziv “Ide to s godinama ide”, a tekst refrena naslovne numere će glasiti: “Ide to s godinama ide da oči koga nema vide, da se vratiš gde su dani stali, tamo gde smo ko golubovi pali, ide to s godinama ide da oči koga nema vide, hoće to hoće sve kada ljubav neće te…čujem, nebom putuješ za mene se raspituješ”. Tekst pesme je napisala Marina Tucaković, koja je uradila i tekstove za pesme “Kiša”, “Ništa ti ne zameram”, “Razum i srce”, “Rođena nisam za ljubav”. Na novom albumu će se naći i numera Bore Đorđevića “Užasno mi nedostaje” čiji je refren Bora izrecitovao u emisiji “Magazin IN” na televiziji “Pink”.

Na osnovu tekstova pesama možemo zaključiti da će na Cecinom novom albumu biti puno balada i emotivnih pesama, a sudeći po tekstu refrena pesme “Ide to s godinama, nameće se zaključak da će Ceca novi album i udarnu pesmu sa novog CD-a, posvetiti svom pokojnom suprugu Arkanu: “U tu pesmu sam se odmah zaljubila, tako da je bilo logično da dam naziv albumu po njoj, jer je kao pisana za mene. Oduševila sam se!” – rekla je Ceca gostujući na televiziji “Pink”.

Reklame

3 komentara

  1. Lolamedjuoblacima said on 29/03/2011 at 08:16

    Bas srceparajuce!Rasplakacu se…….evo vec mi idu krokodilske suze!

  2. Kralj said on 29/03/2011 at 11:23

    Kad je prvi put bila u prdekani onda je pevala “Necu dugo”,kao sprema se da ide Arkanu ,a sad opet obavestava preko FB da opet peva Arkanu. Mili boze cuda velikoga. Kad zasere motku seti se pokojnog muza, kad je izjeb. pa sutnu opet se seti pokojnog muza, a sad je se eto dosetila da bi ova zalopojka upalila kod njenih fanova pa da organizuju protest re njene optuznice. Stara je to kucka……. Fuj gadi mi se

  3. PravdaZaCecu said on 27/09/2011 at 16:38

    JEDI GO*NA “kralju”, CECA JE CARICA!

Ostavite komentar