Dača Ikodinović će moći da pomera ruku

Izvor: Press online
Postavljeno 22 Mar 2011

Premda mu u poslednjem periodu na privatnom planu nisu cvetale ruže, stanje obolele ruke bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića sve je bolje!

Posle operacije koju je pre dve nedelje imao u Parizu, Ikodinović polako uspostavlja sve veću kontrolu nad nepokretnom desnicom kojom je nekad tresao mreže protivničkih golova. Ikodinović ne krije da u poslednje vreme sve češće oseća i peckanje i blage trnce u ruci koja je stradala prilikom saobraćajne nesreće.

Kako je slavni sportista rekao, njegov put do oporavka je dugotrajan, a zahteva i njegov lični rad, ali i rad lekara i na tom putu ništa još nije zagarantovano.

- Istina je da osećam peckanje i trnjenje. Ja radim na tome da ta ruka bude u sve boljem i boljem stanju. Naravno, iako od lekara ne mogu dobiti nikakav garant i oni su mi objasnili da se poboljšanje, ako se sve nastavi u ovom smeru, može desiti. Mada, problem je takav da mi niko u tome ne može dati garanciju, ali ja od početka idem ka tome da koliko mogu i sam tome doprinesem – objasnio je Dača.

Bivši vaterpolista je prolazio različite faze u lečenju desne ruke, a prve znake boljitka osetio je posle zahtevne operacije u Francuskoj, kada je tim priznatih evropskih hirurga čuvenom vaterpolisti „presadio” nerve. Ikodinović je trenutno posvećen kafani „Tako je suđeno”, u kojoj nikako ne manjka gostiju, u šta smo se i sami uverili.

Reklame

Ostavite komentar