Demanti Željka Mitrovića: Novine lažu, jesam trovan

Izvor: iYupi.com
Postavljeno 05 Mar 2011

Povodom teksta objavljenog u dnevnom listu “Alo!” u kome se iznosi teza da je preterao sa izjavama koje se tiču trovanja kao uzroka zdravstvenog stanja, saopštenjem se oglasio i vlasnik “Pink Media Grupe” Željko Mitrović:


“Sve dosadašnje analize koje su rađene isključuju sve ostale uzroke aplastične anemije osim toksikacije. Po svim parametrima koji su do sada pronađeni ovaj oblik anemije nije nastao po poznatim mogućim uzrocima ove bolesti jer su ti uzroci analizama isključeni. Svi hematolozi koji su pratili ovaj slučaj i sve rezultate dobijene mnogobrojnim analizama su se složili da su svi mogući uzroci aplastične anemije isključeni osim toksikacije organizma”.
Mitrović podseća da su isključeni genetska predispozicija, alkohol, cigarete, opijati, vitamini, preparati za mršavljenjei i ostali suplemti. On navodi da policija i dalje radi na ovom slučaju.
“To što je policija isključila pojedince iz mog bliskog okruženja kao potencijalne počionioce ne menja rezultate analiza o uzrocima mog stanja – odnosno preciznije rečeno ne isključuje trovanje. To što počinioci nisu otkriveni ne znači da ih nema i neotkrivanje ne obezbeđuje ničiju nevinost. Dnevna novina ‘Alo’ mi je nehotice pripisala neke izjave, verujući svom izvoru. Iza tih izjava niti stojim, niti sam takvo šta ikome rekao”, navedeno je saopštenju Željka Mitrovića.
Reklame

Ostavite komentar